*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw sty 28, 2010 17:03 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

8O o matko i córko kot moich marzeń ech....
Tylko, że TŻ to by mnie chyba :roll:

a DT to on czasem nie potrzebuje??
Azunia 07.07.07[*]
Józefina i DT - wątek - viewtopic.php?t=61536

Poka

Od: Sob lut 10, 2007 16:47

Post » Czw sty 28, 2010 20:12 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Zadzwonię tam jutro.. Znajomi szukają puchatego , miał byc czarny ale moze sie zakochają, Ja mam co prawda 1 kota prawie 2 lata i psa starego sznaucera , ale zero doswiadczenia z kotami 8O Mój Kot Bibi jest rozpuszcony jak dziadowski bicz, wszystko mu wolno a ja nie umiem mu niczego odmówic.............Boje się ze dorosły kocór sterroryzuje mi Bibusia :twisted:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Czw sty 28, 2010 22:24 Re: *LT* MAMY TRANSPORT DLA SAM. Pojedzie z Panią doktor I.

Anda pisze:LU dostałaś dane dagmary-olgi?
[/size]

Dostałam :).

Klemens jest NIESAMOWITY!!!!!!!!!! TŻ powiedział, że trzeci kot w domu będzie kocurem, ale jeszcze nie teraz. A Klemens jest PIĘKNY!!! Trzymam :ok:

LU

Od: Śro sty 31, 2007 19:10

Post » Czw sty 28, 2010 22:28 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Napiszcie cos wiecej o Klemensiku :kotek:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Pt sty 29, 2010 8:39 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Odbiegnę od tematu puchatego, pięknego Klemensa, bo chce Wam przypomnieć innego ślicznego Koszmarka :wink:
Pamiętacie małego wypłosza, 'skrzywioną' Maszkę, która pojechała do Gniezna?
Obrazek Obrazek

A oto co z niej wyrosło :wink:

Obrazek Obrazek

Zdjęcia takie-sobie, ale widać piękne futro i równie śliczną całą kotę :D

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Pt sty 29, 2010 9:20 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Jeeeeeej.....
Ale z niej cudna Panienka wyrosła :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt sty 29, 2010 18:22 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Coś wyrosło - duże i długonogie :)
A jak pysio, dalej krzywy, czy naprostowany??
Nie jestem wielbicielką szylkretek, ale może być :twisted:

Co do Klemensa, wiem tyle, ze kot ma ok 4 lat, kołtuny w paru miejscach.
Według mnie najprościej byłoby zadzwonić.
Jest śliczny :)

Poznałam dzisiaj Agnieszkę 16 w realu - bardzo szybko i w grubych ciuchach, więc niedokładnie :mrgreen: .
Kubek mam i jutro wysyłam do Bydgoszczy całą wielką pakę.

Rozmawiałam z Tiger, mówiła, ze wszystkie przelewy już są. A nawet jeden więcej - Ciociu Vincentowo? mam dla Ciebie dodatkową świeczuszkę :) :1luvu:

Jest tego ok 120zł ( nie pamiętam), ale wystarczy i na morfologię i na testy. A tu coś o testach : http://laboklin.de/pdf/pl/wetinfo/aktua ... IV_FIP.pdf
Dzięki :)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt sty 29, 2010 20:22 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Anda pisze:
Poznałam dzisiaj Agnieszkę 16 w realu - bardzo szybko i w grubych ciuchach, więc niedokładnie :mrgreen: .
Kubek mam i jutro wysyłam do Bydgoszczy całą wielką pakę.

Ja chciałam tylko powiedzieć, że niestety to nie moje ciuchy są grube... :wink: :mrgreen:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pt sty 29, 2010 22:27 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Dobra, moje były grube.
:mrgreen:
Dwa swetry, płaszczydło do ziemi czapa, kaptur i szalik i rękawniczki i kozaki, ale ja jestem zmarzluch.
No i po ostatnich dwóch dniach niespodzianek, chciałam być przygotowana, w razie jakby znowu ktoś stuknął nam samochód (jak wczoraj), pękła rura w ścianie (jak wczoraj), albo kaloryfer ( jak przedwczoraj)

Ale jakbym wybiegła na sekunde z domu, tez wziałabym tylko kurteczkę i rozwiałabym włosy :mrgreen: :mrgreen:
W każdym razie - miło mi było Cię poznać :)

Anda

Post » Pt sty 29, 2010 22:33 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

A może dla urozmaicenia, ktoś chciałby psa??
Tiger przygarnęła w te mrozy, zagubionego, chudego jak szczapa psiaka, około roku. Czarny z białymi skarpetkami i sliniaczkiem. Ma piękny pysio taki sarni.
Biedaczek boi się, widać ludzie nie byli zbyt mili.
Błakał się koło Starego Zamościa i zgarnęła go Monika K-G

Anda

Post » Sob sty 30, 2010 11:24 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Anda pisze:Dobra, moje były grube.
:mrgreen:
Dwa swetry, płaszczydło do ziemi czapa, kaptur i szalik i rękawniczki i kozaki, ale ja jestem zmarzluch.
No i po ostatnich dwóch dniach niespodzianek, chciałam być przygotowana, w razie jakby znowu ktoś stuknął nam samochód (jak wczoraj), pękła rura w ścianie (jak wczoraj), albo kaloryfer ( jak przedwczoraj)

Ale jakbym wybiegła na sekunde z domu, tez wziałabym tylko kurteczkę i rozwiałabym włosy :mrgreen: :mrgreen:
W każdym razie - miło mi było Cię poznać :)

Dokładnie chodziło mi o to, że nie ciuchy mam grube, tylko mój roczny zapas tłuszczu :twisted: . Tak czy siak, miło było poznać :D
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Sob sty 30, 2010 11:45 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Jakies wieści odnośnie Spajkiego ???? Jak tam jego samopoczucie i jak wyglądają jego oczka? Może ktoś napisać? Mój Stefan jakby lepiej, ale nie chcę zapeszać. Zastrzyki jeszcze przez 4 dni, a krople nie wiadomo ile :roll: .

Wczoraj byłam w NOE i rozmawiałam z jakąś Panią której 3 koty chorują na wątrobę. Jak się okazało od zawsze jedzą Kitikat i tym podobne g. Teraz pani karmę zmienia i pyta co moje jedzą. Odpowiadam że Stefan jest od początku na royalu a Mania mam ze schronu ... chciałam powiedzieć że dopiero od kilku tygodni je "dobrą" karmę, a pani nie pozwalając mi dokończyć powiedziała: a, jak ze schroniska to może jesć wszystko .... 8O :? 8O
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Sob sty 30, 2010 15:00 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Z tego co wiem, Snejki ogólnie lepiej, ale szczegółów nie znam. Oczko łzawi, ale plamka na oczku ise nie powiększa a nawet może sie zmniejszyła.

Klemens :1luvu:
jest bardzo towarzyskim kotkiem lubi inne koty, nie boi się psów, lubi ludzi.
Wymaga pielęgnacji.
Jest pod czujnym okiem wetów, ma miec wszystkie badania i testy robione.
Hej....
nikt nie chce ślicznoty??

Agnieszka, chyba ciut przesadzasz z tym tłuszczem :)
Do matury zrzucisz wszelkie nadmiary - wiem, bo pracuję w LO i widzę co się z uczniami dzieje w stresie :)

Anda

Post » Sob sty 30, 2010 15:10 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

hmmm Snejki, Spajki już się pogubiłam hehe. Jak będzie znana przyczyna tej zmiany w oczku to ja bym poprosiła o info. A co do tłuszczu i nauki ... Najlepiej się podjada nad książkami i notatkami :ok: Mnie uratował tylko wzburzony wyrostek robaczkowy więc przy nauce teraz jem gotowaną marchew :strach:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Sob sty 30, 2010 15:18 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

To Spajki :D

Snejki jest u mnie i przed chwilką Ciocia Anda była u niego w odwiedzinach pewnie stąd to przejęzyczenie :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

[poprzednia][następna]