Kochani!
Nasza ukochana maleńka Mróweczka, nasz pierwszy tymczasik z Miau, jest już w swoim nowym domku! Przekazaliśmy ją dzisiaj p. Dominice, która zabrała ją do Myślenic. Mróweczka będzie miała oprócz Dużych psiego towarzysza - buldożka francuskiego Dextera. Mam nadzieję, że zobaczymy go na zdjęciach, bo p. Dominika obiecała zalogowanie się na poście i wrzucenie zdjęć Mrówki z nowego domu.
Mróweczka w podróży była bardzo grzeczna - pół drogi spędziła w moich objęciach, śpiąc słodko wtulona, albo wyglądając przez okno (bo przecież w tym transporterku taka samotna...

) .
Wykorzystałam więc każdą chwilę, żeby jeszcze ją wyściskać i wytulić... Opłakałam ją niestety, oddając, ale głupia jestem - ma nowy kochający domek! Płakać można, jak kocio przegra z chorobą i nie możemy mu pomóc, a nie jak znajduje dom!!!
Dziękujemy wszystkim, dzięki którym dostaliśmy Mrówcię, tym którzy nam pomagali i kibicowali: tajdzi, Mysza, Kaprys2004, Zofia&Sasza, AnielkaG, genowefa, graszka_gn, kussad, magaaaa, seidhee, Korciaczki, _kathrin, Rudzia&Bianca, Madie, Never.... - i wszystkim którym podziękować zapomniałam, a powinnam!!
Mam już pierwsze wieści z Myślenic - Mróweczka fuczy trochę na Dexterka, ale dzielnie zwiedza nowe tereny, zjadła trochę, kulturalnie skorzystała z kuwetki - będzie dobrze
Mróweczko moja kochana