"DWUPAK CZARNYCH" - wierszyk str.25

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 26, 2010 12:18 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Domki takie piękne kotki czekają.. i od razu dwa, które się kochają :1luvu: :ok: :ok:
lesna

Post » Śro sty 27, 2010 5:17 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Podrzucam małe rozrabiaki.. wyrosną z nich czarno-aksamitne damy :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Śro sty 27, 2010 20:21 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sty 27, 2010 20:21 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Marzeniu ogłaszasz gdzieś kociaki?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro sty 27, 2010 21:04 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Może w weekend się zabiorę za ogłoszenia i zastanowię, kogo mogę poprosic o pomoc... Jestem kompletnie wyczerpana pracą i zajmowaniem się też nocną porą wolnozyjącymi futrami..
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sty 27, 2010 21:14 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Tak na szybko z osób które robią ogłoszenia przychodzi mi do głowy Gibutkowa. Może napisz do niej?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro sty 27, 2010 21:34 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

villemo5 pisze:Tak na szybko z osób które robią ogłoszenia przychodzi mi do głowy Gibutkowa. Może napisz do niej?

dzięki, napiszę :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Marzenia11

Post » Czw sty 28, 2010 0:03 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Marzenia11 pisze:Może w weekend się zabiorę za ogłoszenia i zastanowię, kogo mogę poprosic o pomoc... Jestem kompletnie wyczerpana pracą i zajmowaniem się też nocną porą wolnozyjącymi futrami..

Marzenia dbaj o siebie, czapkuj i szalikuj przy tych nocnych wyprawach! :1luvu:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Czw sty 28, 2010 9:06 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Bardzo słuszna uwaga! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw sty 28, 2010 17:27 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Podniosę bo malutkie gdzieś na piątą się zapędziły :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Pt sty 29, 2010 1:52 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

A może dziś ktoś wypatrzy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
lesna

Post » Pt sty 29, 2010 6:34 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

iwo_wawa pisze:
Marzenia dbaj o siebie, czapkuj i szalikuj przy tych nocnych wyprawach! :1luvu:

Chodzę omotana i ubrana jak zombi :mrgreen: na szczęście już jest cieplej i łatwiej (jesli nie pada śnieg). Wczoraj wrociłam z wyjazdu o 1 w nocy i tak bardzo mi się nie chciało już wychodzić, oj jak bardzo... nawet sobie pomyślałam, że koty juz pewnie były przy miskach i gdzieś śpią... ale poszłam i... widziałam odchodzącą od pustych misek Burunię, ktora na mój widok wrociła do jedzonka. Czyli - było warto :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt sty 29, 2010 10:27 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Brawo MArzenia :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt sty 29, 2010 19:21 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Marzenia
Oby mrozy już nie wracały.. no chyba ze s powrotem na biegun .. a nie na tu ziębią :ok:
Dzielna jesteś :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Sob sty 30, 2010 8:27 Re: "DWUPAK CZARNYCH" tylko w dobre ręce ! Nutka szaleje :)))

Podrzucam na dobry początek dnia :ok:
lesna

[poprzednia][następna]