Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Atla, czy wzięłaś zdjęcia RTG Otto ze schroniska? To bardzo ważne!
gosiaa pisze:CoolCaty pisze:Atla, czy wzięłaś zdjęcia RTG Otto ze schroniska? To bardzo ważne!
Ania, Atla pisała, miała zapisane to na kartce ale zdjęcia nie było więc nie zabrała, Krzysiek miał poszukać.
atla pisze:jeszcze jestem winna informację. pamiętałam o rtg Otto, ale póki co nie dało się go wyciągnąć. Krzysiek ma go jutro od rana szukać. dziś nie miał kto się tym zająć.
Dulencja pisze:Dziewczyny, tak jak zawsze, kiedy mogę to wspieram osoby leczące mojego kota... Bo o ile ja na dziś mogę już nie mieć, to za jakiś czas, mogę już miećAle pomoc nie może czekać
Dlatego korzystam z pomocy, ale też ją daję. Jak z Marysią będzie ok, to macie kaskę ode mnie, ale dopiero jutro lub w piątek, jak dostanę wypłatę
Czyli w piątek lub poniedziałek na koncie
Sis pisze:Dulencja pisze:Dziewczyny, tak jak zawsze, kiedy mogę to wspieram osoby leczące mojego kota... Bo o ile ja na dziś mogę już nie mieć, to za jakiś czas, mogę już miećAle pomoc nie może czekać
Dlatego korzystam z pomocy, ale też ją daję. Jak z Marysią będzie ok, to macie kaskę ode mnie, ale dopiero jutro lub w piątek, jak dostanę wypłatę
Czyli w piątek lub poniedziałek na koncie
Dulencjo, Marysia miała obiecane pokrycie kosztów z kotyliona i to się nie zmienia
Sprawa była superpilna, każdemu tak nie możemy jeszcze fundować, ale Marysia ma
A jeśli ktoś wpłaci, kto akurat może, na nią, to nie przepadnie. Trafi zgodnie z wytycznymi ofiarodawcy
CoolCaty pisze:Atla, czy wzięłaś zdjęcia RTG Otto ze schroniska? To bardzo ważne!
magdaradek pisze:a moje marne 20zł ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 81 gości