WYPROSTUJ SOBIE KRĘGOSŁUP I POMÓŻ 7 KOTOM Z WIELICZKI.Koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sty 28, 2010 14:42 WYPROSTUJ SOBIE KRĘGOSŁUP I POMÓŻ 7 KOTOM Z WIELICZKI.Koniec

Witam na bazarku z którego dochód zostanie w całości przekazany na koty z następującego wątku: viewtopic.php?f=1&t=106329.

Kinya od wielu lat ratuje koty i psy. Ma taki system, najpierw złapać a potem się martwić za co. Tym razem podjęła się wyłapania i znalezienia domów dla 7 podrostków około 6 miesięcznych w Wieliczce. Koty zamieszkują króliczą klatkę obitą przez karmicielkę "czym się da". Właściciel posesji groził niejednokrotnie, że zabije koty. :evil: :evil: :evil: Dziewczyny łapią jak facet śpi, albo go nie ma. Sytuacja nie jest łatwa.

Obrazek
Obrazek

W tej chwili zostały odłowione 4 koty. Wszystkie były chore, najbardziej Emilka - zapalenie oskrzeli + kk, pozostałe Rózia, Blacki o Lacki mają kk i niestety dość duże problemy z oczami. W tej chwili wydatki wyniosły już ponad 500 zł, a koty trzeba jeszcze zaszczepić, dobrze byłoby je wysterylizować/wykastrować zanim pójdą do nowego domu. Potrzeby są duże. Pomóżmy Kinyi i kociakom!!!

Przedmiotem sprzedaży jest nowy, nieużywany i oryginalnie zapakowany podnóżek firmy Fellowes w cenie 90 zł + koszty wysyłki . W Krakowie i okolicach możliwy odbiór osobisty.

Obrazek
Obrazek

Opis produktu:
Świetna podstawa pod stopy do domu i biura znanej i cenionej amerykańskiej firmy Fellowes, specjalizującej się w dziedzinie urządzeń biurowych takich jak laminatory, bindownice, niszczarki itp., akcesoriów ergonomicznych i komputerowych oraz systemów archiwizacyjnych.
Ergonomicznie zaprojektowana podstawa pod stopy zapewnia komfort użytkowania i odpoczynek dla stóp. Może służyć także ich masażu dzięki doskonale zaprojektowanym wypustkom.
Cechy tego produktu:
• Ergonomicznie zaprojektowana podstawa pod stopy zapewnia pełny odpoczynek i komfort użytkowania
• Pomaga poprawić obieg krwi w dolnej części nóg i zapobiec skurczom w łydkach i zatorach w żyłach, powodowanym wielogodzinnym siedzeniem przy biurku
• Trwała i mocna konstrukcja, pozwala złagodzić lub zapobiec bólom krzyża
• Posiada regulację wysokości (2 pozycje) oraz kąta nachylenia (płynnie)
• Kolor: grafitowy
• Wymiary: 8x44x33cm (wys. x szer. x głęb.)

Rynkowa cena tego produktu to około 120 złotych. U nas za jedyne 90 zł

WYPROSTUJ SOBIE KRĘGOSŁUP I POMÓŻ KOTOM!!!

Pomóżmy:
Obrazek Blackiemu
Obrazek Lackiemu
Obrazek Rózi
Obrazek Emilce

i 3 pozostałym, które Kinya zamierza złapać w weekend.
Ostatnio edytowano Pt sty 29, 2010 8:11 przez Akima, łącznie edytowano 1 raz
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw sty 28, 2010 19:20 Re: WYPROSTUJ SOBIE KRĘGOSŁUP I POMÓŻ 7 KOTOM Z WIELICZKI

Dziękuję Akimo!
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw sty 28, 2010 19:20 Re: WYPROSTUJ SOBIE KRĘGOSŁUP I POMÓŻ 7 KOTOM Z WIELICZKI

Dziękuję Akimo!
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw sty 28, 2010 20:03 Re: WYPROSTUJ SOBIE KRĘGOSŁUP I POMÓŻ 7 KOTOM Z WIELICZKI

rany! Chciałam to kupić bo kiedyś używałam w pracy i wiem, jakie to dobre urządzenie. I na bazarku jest, super, biorę z wysyłką pocztową. Proszę o pw
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw sty 28, 2010 20:42 Re: WYPROSTUJ SOBIE KRĘGOSŁUP I POMÓŻ 7 KOTOM Z WIELICZKI

Jejku, dziękujemy! :1luvu:
Urządzenie jest u mnie, podaj mi proszę na pw adres, a ja Ci prześlę numer konta.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pt sty 29, 2010 8:11 Re: WYPROSTUJ SOBIE KRĘGOSŁUP I POMÓŻ 7 KOTOM Z WIELICZKI

woooow sprzedane już ! :-)

dziękuję dagmaro-olgo, na Ciebie Piratek też zawsze mógł liczyć :1luvu:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32