Moderator: Estraven

no i standard- próby zasypania całej chaty żwirkiem oraz wylizywanie włosów z rana, bo wstawaj kobieto dać śniadanie!
 no i standard- próby zasypania całej chaty żwirkiem oraz wylizywanie włosów z rana, bo wstawaj kobieto dać śniadanie!rambo_ruda pisze:duet dzisiaj asystował przy krojeniu kurczaka jak zwykle, a potem Rycha zrobiła nieudany włam do śmietnikano i standard- próby zasypania całej chaty żwirkiem oraz wylizywanie włosów z rana, bo wstawaj kobieto dać śniadanie!

A jakieś fotencje?
 A jakieś fotencje?  
 a z tym co mam go teraz jest lipa, bo jest tak stary że pentax stwierdził że nie opłaca się uaktualniać sterowników żeby vista go widziała
 a z tym co mam go teraz jest lipa, bo jest tak stary że pentax stwierdził że nie opłaca się uaktualniać sterowników żeby vista go widziała  

u weta jak zwykle grzeczna.
 u weta jak zwykle grzeczna. ostatnio był włam do śmietnika nad ranem, myślałam że tylko go przewróciła, gdy usłyszałam mlaskanie
 ostatnio był włam do śmietnika nad ranem, myślałam że tylko go przewróciła, gdy usłyszałam mlaskanie   szybka akcja i z paszczy czarnej sroki został wyrwany kawał skóry/ścięgna
 szybka akcja i z paszczy czarnej sroki został wyrwany kawał skóry/ścięgna   grzeczna była, tylko troszkę warczała
 grzeczna była, tylko troszkę warczała   na szczęście mam od jakiegoś czasu śmietnik antywłamaniowy- z pokrywką
 na szczęście mam od jakiegoś czasu śmietnik antywłamaniowy- z pokrywką   

tylko Czesia kibel okupuje
  tylko Czesia kibel okupuje   

rambo_ruda pisze:tak moi drodzy. a dziś już dostałam w sprawie tej czarnej mamby maila- jest już pierwszy potencjalny domek, który z opisu jest co najmniej zadowalający
 ale ekspres. Pamietaj, ze musisz to koniecznie skonsultowac ze mna
 ale ekspres. Pamietaj, ze musisz to koniecznie skonsultowac ze mna 
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 14 gości