Lusia faktycznie piękna, pingwinka, podobna do naszego Josia i Mecenasa, też katowickich elegantów.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nov@ pisze:Instrukcja wkładania dwóch kotów do jednego transportera:
Weź pierwszego kota i włóż do transportera... weź drugiego kota i włóż do transportera... weź pierwszego kota i włóż do transportera... złap oba koty - każdego jedną ręką i otwórz noga drzwiczki do transportera... włóż jednego kota i zamknij drzwiczki, zanim drugi ci ucieknie... złap drugiego kota i włóż do transportera tak, żeby nie uciekł pierwszy (jeśli wydaje ci się to niemożliwe, to masz rację - wydaje ci się!)...
dellfin612 pisze:![]()
![]()
brawo Nov@!
bo niektórym opanowanie tej techniki zajmuje mnóstwo czasu![]()
Nov@ pisze:jeśli wydaje ci się to niemożliwe, to masz rację - wydaje ci się!
Kaprys2004 pisze:Instrukcja kapitalnai zrozumiała
![]()
Nie wiedzieć czemu przypomina mi to wybieranie się na spacer z moimi dziećmi, mocno nieletnimi wówczas: już sama ubrana, jednego ledwo chodzącego ubrałam, zaczęłam ubierać trochę pewniej chodzącego, ledwo chodzący się w międzyczasie rozebrał, spociłam się, ubrałam, choć stopa nie chciała tradycyjnie się zgiąć by założyć bucik, pewniej chodzący się w tym czasie również rozebrał, ciekło ze mnie, ubrałam itp. itd. Aktem rozpaczy w końcu wystawiałam ubranego wszystkojednoktórego w wózku na klatce, żeby zajął się patrzeniem na drżące gałązki i mogłam dokonać ubrania drugiego![]()
Zdrówka
WIRGINIA pisze:miałam zanieść do weta czarnego,wielkiego kocura mojej siostry,a miala ona w tym czasie sporą gromadkę kociastych.Wpadam,wystawiam transporter,drzwiczki otwa.rte,odławiam delikwenta,upycham w transporterku,taszczę,ciężki niemiłosiernie,ale sobie myślę,taki spaślak.U weta kolejka,nasza kolej,wyciągam i szok-mam w garsci czarno-białą kociczkę,Szok,wzięłam nie tego kota,ale jak,czarnego od czarnobiałego nie odróżniam?A tu wystawia czarny wielki łeb właściwy delikwent.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1634 gości