S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 7:36 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

i Sosnowiec wita z rana :D

Czyli dzisiaj na kociarni bal,ja właśnie kociakom gotuję kuraczaka :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sty 27, 2010 9:36 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Nudy... :wink:

Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro sty 27, 2010 9:39 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Ale słodki ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro sty 27, 2010 11:23 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Nuda nudą ale pedicure trzeba sobie zrobić :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro sty 27, 2010 12:03 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Wiem,że macie dużo na głowie,ale może ktoś jeszcze pamięta:
viewtopic.php?f=1&t=104287&p=5512971#p5512971

A ok. 8 kg Kite-Kata mam dla K.Chatki,to proszę adres na pw.Chyba,że podrzucę do lecznicy na Skośną,to tam sobie odbierzecie???
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro sty 27, 2010 15:20 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Stenia już w Domku Stałym :ok:
Tuż przed wyjazdem
Obrazek

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro sty 27, 2010 15:24 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Ależ ona wypiękniała Kropeczko :D , powodzenia w nowym domu Steniu :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro sty 27, 2010 16:10 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

mamaja4 pisze:Wiem,że macie dużo na głowie,ale może ktoś jeszcze pamięta:
viewtopic.php?f=1&t=104287&p=5512971#p5512971

A ok. 8 kg Kite-Kata mam dla K.Chatki,to proszę adres na pw.Chyba,że podrzucę do lecznicy na Skośną,to tam sobie odbierzecie???

Na skośnej juz nie ma lecznicy :mrgreen:

A może masz ochote odwiedzic naszą kociarnię :wink:

Dziewczyny bardzo proszę czyście uszy Pędzlowi+zakrapianie specyfikiem ze strzykawki(strzykawa opisana).Wysięk dziś rano już był dużo mniejszy ale nadal nieładnie pachnie :roll:

Tara (kota biało-bura z uciętym uchem)ma swierzba w uszkach (masakra)zaczęła już rozdrapywać uszy do krwi.Bardzo proszę tez o czyszczenie+oridermyl

Ramzes(czarny)kocur "naszafowy"ma infekcję w uszach.Czyście proszę +surolan(buteleczka lezy na blacie jest bez etykiety z długim dziubkiem)
Nie zajmuje to dużo czasu a kociakom przynosi ulgę .Kociaki są bardzo spokojne przy czyszczeniu więc nie powinno być problemu..

Dziś wizyte przedadopcyjna ma Frania trzymać kciuki :ok:

Bardzo ważne.!!!Obstawiajcie następny tydz.Jezeli są jakieś dyżury nieobstawione dajcie znać mnie lub teresie eską lub na gg.Wczoraj nie było nikogo na dyżurze wieczornym .Rano na kociarni była klęska żywiołowa ,a koty glodne jak cholera.!!!!

mar_tika

Post » Śro sty 27, 2010 20:09 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Najpiękniejsza zezula pod slońcem Frania pojechała dziś do nowego domku .Badź szczęsliwa koteczko :ok:
Obrazek

mar_tika

Post » Śro sty 27, 2010 21:45 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Marta, Teresa,
wyslałam Wam wiadmomość na pw. Po wielu tygodniach milczenia wreszcie sie odezwali. Trzeba było tylko napisać, bo chyba na telefon nie reagują :evil:
musze Dexterowi zrobic zdjecia, wiem, kurde nie mam na nic czasu :(

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro sty 27, 2010 23:50 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

A kto zgadnie jakie to futro :D
ObrazekObrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sty 28, 2010 0:03 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

A oto mała foto relacja z Kociej Chatki z dyżuru u naszych kociastych :D
Banda trojga zadekowała się na szafie Sheba, Dalia i Stasiek :D
Obrazek
Tara i Pędzel cwaniak zadekował się na grzejniku :D
Obrazek
Melka zadekowała się w konteneku obłozona miseczkami z jedzonkiem z rybką i serkiem :D
Obrazek
Ramzes się ukrył
Obrazek
Gracja znalazła takie sobie nieciekawe miejsce do odpoczynku :)
Obrazek
Biedny Dyzio jeszcze niestety uwięziony w boksie :( a tak by chciał na wolność, ale niebawem kastracja i zostanie wypuszczony na pokoje :)
Obrazek

terenia1

Post » Czw sty 28, 2010 0:12 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Jak Marta napisała Frania dziś pojechała do swojego domku :D wlazła do koszyczka bez problemu jakby przeczuwała :D
Dziś wieczorkiem zrobiłyśmy kociakom ucztę jedzonkową - cała masa gotowanej rybki została wtrząchnięta z radością, a oprócz tego mieszanka serka Bieluch, żótek i odrobiny cukru też została wtrząchnięta szczególnie przez Melkę, Astrę, Festi zostałą nakarmiona przez Basię tą miksturą przez strzykawę bo dziewczyna chora :( ale zjadła, kociaki wylizały serek :)
Więc prośba do wszystkich jak przychodzicie na dyżur kupcie serki białe kociaki zjedzą, a Melka, Festi obowiązkowo muszą takie pyszne jedzonko dostać.
Duża Frani w związku ze swim zawodem przywiozłą nam całą masę 2 reklamówy zaplecza medycznego igły, strzykway, kroplówki, waciki, bandaże, płyny specjalistyczne do dezynfekcji - płyny z nazwami są w kibelku, a na tablicy rozpisane nazwy i jak się je stosuje.

terenia1

Post » Czw sty 28, 2010 0:24 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Po kociarni pojechałyśmy z Basią jeszcze do schroniska tam 4 biedule jeszcze są trzeba pomysleć kiedy je wydostać, czas goni - parka czarny i biało-czarny są chyba tam około tygodnia może troszkę więcej, ale buraska z drugim kociakiem są już długo :( Oto te biedaki :(
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Strasznie zimno mają biedactwa, :cry: może się ktoś ulituje nad nimi dopóki my ich nie zdążymy wyciągnąć :!:

terenia1

Post » Czw sty 28, 2010 8:41 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

terenia1 pisze:A kto zgadnie jakie to futro :D
ObrazekObrazek

Lola? :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]