MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 20:37 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

niektórzy ludzie dopiero muszą odkryć, że potrzebują w domu kota :mrgreen:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Śro sty 27, 2010 20:38 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

:D

Mała wie koło kogo się zakręcić, żeby dostać ekstra jedzonko wcześniej niż o porze karmienia ;) :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro sty 27, 2010 20:51 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

Oj, toż to supermama :!: :piwa:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro sty 27, 2010 21:04 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

Marysieńka potrafi zawrócić w głowie :flowerkitty:
Mama :1luvu: :aniolek:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro sty 27, 2010 21:32 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

Wspaniałe wieści, Dulencjo, jak ja się cieszę że wypatrzyłaś Marysię i dałaś jej wspaniały DT :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 27, 2010 21:37 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

Alez Marysieńka ma super opiekę. Nie martwcie się opuchlizną - ona powoli będzie schodzić. Zobaczycie - będzie śliczna kotusia. Pomyślcie jak kobitki po operacjach plastycznych wyglądają, a jak odtęchną to jakie są laseczki. Tak samo będzie z Marysią.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro sty 27, 2010 22:03 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

No to ja się do czegoś przyznam :oops: :oops: :oops:

Moja Mama wsadziła Maryśce drugą poduszkę pod prysznic, bo jej się wydawało, że na jednej jej zimno będzie :oops: :oops: Moją poduszkę :oops: Dziś, wg. niej mam spać na jaśku, a ona jutro dostarczy mi jakąś :roll:

Przytulę się do Amika i poczekam więc na kolejną poduszkę 8)

Wiecie, ja wiem, że jestem wariatką, ale moja Mama :roll: :twisted: :twisted: Oj, będą kolejki na DS Marysieńki :twisted: :twisted:

Moja Mama twierdzi, ze Marysia jest najpiękniejszym kotkiem na świecie, co będzie jak zagoi się oczko... Marysia będzie dopiero pięknością i lodołamaczem ludzkich serc!!!!!!!!!!!!!!

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro sty 27, 2010 22:48 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

Moja Mama twierdzi, ze Marysia jest najpiękniejszym kotkiem na świecie, co będzie jak zagoi się oczko... Marysia będzie dopiero pięknością i lodołamaczem ludzkich serc!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Oj coś mi się wydaje, że Marysia z tej łazienki to niedługo na pokoje sie przeniesie i nie jest wykluczone, że na dłużej zakotwiczy u Was pewnie :1luvu:
Poduszką się nie martw. Ja po sterylce zniżyłam się do poziomu kota i spałyśmy obie na podłodze, żeby na łóżko do mnie nie skakała.
Czego się w końcu nie robi dla kicia ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sty 27, 2010 22:56 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

jasdor pisze:Moja Mama twierdzi, ze Marysia jest najpiękniejszym kotkiem na świecie, co będzie jak zagoi się oczko... Marysia będzie dopiero pięknością i lodołamaczem ludzkich serc!!!!!!!!!!!!!!

Oj coś mi się wydaje, że Marysia z tej łazienki to niedługo na pokoje sie przeniesie i nie jest wykluczone, że na dłużej zakotwiczy u Was pewnie [/quote]

Wiesz, ja tylko się zastanawiam co będzie się jak trafi się kolejna Marysia? Jak pomóc??? Może lepiej, żeby Marysia jak już wypięknieje i domki się ustawią, to niech znajdzie swojego ukochanego Ludzia, a u mnie zwolni się łazienka albo miejsce na kolejnego bidoka :roll: Tylko Maryś taka piękna jest :roll:

Mam zakochana, pisze smsy jak ma się JEJ dziewczyna :mrgreen: Średnio co dwie minuty :mrgreen: Albo dzwoni :mrgreen:

Dulencja

Post » Śro sty 27, 2010 23:05 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

Dulencja Ty uważaj, żebyś się z Marysieńką miejscami noclegowymi nie musiała zamienić, jak tak dalej pójdzie :ryk:

jasdor

Post » Śro sty 27, 2010 23:11 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

jasdor pisze:Dulencja Ty uważaj, żebyś się z Marysieńką miejscami noclegowymi nie musiała zamienić, jak tak dalej pójdzie :ryk:

Ja bardzo chętnie :oops: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Tylko jak ja się w brodziku zmieszczę?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Śro sty 27, 2010 23:15 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

Dulencja pisze:
jasdor pisze:Dulencja Ty uważaj, żebyś się z Marysieńką miejscami noclegowymi nie musiała zamienić, jak tak dalej pójdzie :ryk:

Ale przynajmniej poduszke będziesz mieć. Coś za coś :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

jasdor

Post » Śro sty 27, 2010 23:21 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

jasdor pisze:
Dulencja pisze:

Ale przynajmniej poduszke będziesz mieć. Coś za coś :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

chyba nie bardzo, bo moja Mam wpadnie z kontrolą i zobaczy, że zabrałam Marysi jej poduszki :ryk: :ryk: :ryk:

Byłaby lana doopa pomimo wieku :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Czw sty 28, 2010 0:04 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

ale tu wesoło się zrobiło :lol:
Dulencjo, nie bierz przykładu ze mnie, bo pięć kotów będzie biegać Ci po chałupie :mrgreen:
Słuchaj za to Madziradek albo Georg-ini, one tfarde są.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw sty 28, 2010 0:13 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu- już u Dulencji :) sch. Łódź

Nerwy puszczają :roll:

Mam sześć kotów, włącznie z brodzikową Panienką :wink: W tym dwa tymczasy :wink:
Sis, ja się cieszę, że tym razem nie słyszę "...., ale dobrze zrobiłaś" :wink:

Dulencja

[poprzednia][następna]