Moderator: Estraven
AniHili pisze:
Łaadne czarneJa nic nie pokażę, bo mam tylko szare
villemo5 pisze:AniHili pisze:
Łaadne czarneJa nic nie pokażę, bo mam tylko szare
Toż pełno czarnych do adopcji tu mamy! Nie smuć się
AniHili pisze: Chyba, że to czarne do adopcji to byłby...buldog
moni_f pisze:ło matko, znowu Siostry Czarowne natrzaskały z 10 stron i ja tu siędzę i czytam i ryczę i smieję się na zmianę, a moje dziecko nastoletnie, które dybie na mojego laptopa, bo mu się komp popsuł, patrzy na matkę jak na wariatkę
jasdor pisze:moni_f pisze:ło matko, znowu Siostry Czarowne natrzaskały z 10 stron i ja tu siędzę i czytam i ryczę i smieję się na zmianę, a moje dziecko nastoletnie, które dybie na mojego laptopa, bo mu się komp popsuł, patrzy na matkę jak na wariatkę
Tak, jak u mnie . Normalnie to samo. Ledwo się do kompa dorwałam. Już myślałam, że miotły trzeba będzie użyć.
Czuję na sobie brzemię i odpowiedzialność za rozwój kariery Siostry Sol, bo to ja ją akurat nakryłam z tą poezyją,
Ale co, nie miałam racji ? Prawda, że pięknęI co, dziwicie się, że w kieszeni noszę, podczytuję, popłakuję i kotu czytam choremu na głos ?
A siostry na wąteczku tyle natrzaskały , że nadążyć nie można, a i na inne wątki (pomocowo kocie) nie ma czasu. Bo ja i moni_f odpowiedzialne matki jesteśmy, dzieci przed maturą, trzeba im morały prawić, to i siedzieć w sieci cały czas nie możemy. Miejcie wzgląd i zwolnijcie tempo.
Nigdy nie robiłam bazarków, ale zamierzam jutro podjąć działalność handlową. Zdjęcia pożal się Boże () i chcę, jakby się ktoś skusił na co, Sol przesłać na ciepełko i jej kotkom żeby poooopole nie marzły.
jasdor pisze:Sol - ale jakby jakie profity miały z tej poezyi być, to wiesz... swój udział mam![]()
A jakby mi sie co kiedy stało, to zapisuję Wam Drogie Siostry moje Dwa koty czarnowłose w spadku.
A teraz idę do spania bo.... już bredzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 349 gości