Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:szlag, pan któremu zostawiono w "spadku" po lokatorach kociuszka wywiózł go w sobotę do schronu
miszelina pisze:Tweety pisze:szlag, pan któremu zostawiono w "spadku" po lokatorach kociuszka wywiózł go w sobotę do schronu
Nóż się otwiera![]()
Ale wczoraj państwo od Spotiego mówili, że byli w schronie i nie ma tam maluchów.
Może ktoś, kto tam kogoś zna, zadzwoniłby i się dowiedział? Może Tunisia? Może da się go jeszcze uratować i wziąć do nas?
edit_f pisze:kilka dni temu miałam telefon w sprawie adopcji.. pani powiedziała, że była w schronie i nie było kotów do adopcji.. szukała nie tyle małego, co młodego.. powiedzieli jej ponoć, że takie kotki są, ale nie do adopcji.. są chore..
edit_f pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:szlag, pan któremu zostawiono w "spadku" po lokatorach kociuszka wywiózł go w sobotę do schronu
Nóż się otwiera![]()
Ale wczoraj państwo od Spotiego mówili, że byli w schronie i nie ma tam maluchów.
Może ktoś, kto tam kogoś zna, zadzwoniłby i się dowiedział? Może Tunisia? Może da się go jeszcze uratować i wziąć do nas?
kilka dni temu miałam telefon w sprawie adopcji.. pani powiedziała, że była w schronie i nie było kotów do adopcji.. szukała nie tyle małego, co młodego.. powiedzieli jej ponoć, że takie kotki są, ale nie do adopcji.. są chore..
Tweety pisze:Queen_ink, za Tadeusza w Arwecie 78 zł
Leone pisze:edit_f pisze:kilka dni temu miałam telefon w sprawie adopcji.. pani powiedziała, że była w schronie i nie było kotów do adopcji.. szukała nie tyle małego, co młodego.. powiedzieli jej ponoć, że takie kotki są, ale nie do adopcji.. są chore..
edit_f, ale za to bardzo ucieszył mnie fakt, że wyadoptowałaś jednego kociaka mojej koleżance z grupy
Tweety pisze:
Patka, jesteś w stanie określić który kot od Miuti jak się nazywa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 750 gości