Cudowne "kocie" figurki na kotkę Kamę

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 25, 2010 15:23 Cudowne "kocie" figurki na kotkę Kamę

Bazarek na:
viewtopic.php?f=13&t=106348

Niedawno (tj. ok. 6 godz. temu) znalazłam kotkę. Ludzie, którzy dokarmiali ją przez kilka tyg. powiedzieli, że ktoś ją porzucił. Kicia jest młoda, ma rok, może mniej. Jest bardzo sympatyczna i przyjazna, do tego urocza. Zakochałam się w niej! Niunia szuka domu. Później wstawię zdjęcia.

Przed chwilką wróciliśmy od weterynarza - mała ma zapalenie ucha. Proszę o wsparcie finansowe, chociaż niewielkie, bo moja sytuacja finansowa jest na prawdę kiepska... Oprócz tego Kamę trzeba wysterylizować, odrobaczyć, zaszczepić, a także odpchlić. Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Przedmiotami bazarku są dwie figurki z włosia. Kotki są prześliczne, wyglądają jak żywe. W mojej rodzinie są od dawna, to cenna pamiątka. Figurki do kupienia razem, cena "kup teraz" to 30 zł + koszt przesyłki.

Obrazek

Obrazek

Serdecznie zapraszam. :) Kama będzie wdzięczna.
Pozdrawiam, Klaudia&Vena.
"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."

Klaudia&Vena

Od: Nie sty 17, 2010 18:23

Post » Wto sty 26, 2010 15:59 Re: Cudowne "kocie" figurki na kotkę Kamę

Zapraszam! :wink:
"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."

Klaudia&Vena

Post » Śro sty 27, 2010 19:08 Re: Cudowne "kocie" figurki na kotkę Kamę

Hop.

Klaudia&Vena

Post » Pt sty 29, 2010 18:48 Re: Cudowne "kocie" figurki na kotkę Kamę

Zapraszam!

Klaudia&Vena

Post » Czw mar 18, 2010 14:31 Re: Cudowne "kocie" figurki na kotkę Kamę

Nieaktualne. ;)

Klaudia&Vena