Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze::ryk: do sklepu masz blisko a ja musze dojechac przez zaspy wiec zakupy na tydzien zrobione i w domku
pucio79 pisze:Już zapraszam, niech się tylko ciepło zrobi.
Kicia działka obok jest na sprzedaż, niestety moja super sąsiadka zmarła i jej córka chce ją sprzedać![]()
Niestety kociaka nie udało mi się jeszcze poznać![]()
Zaraz mąż wiezie mu śniadanko
Kicia_ pisze:pucio79 pisze:Już zapraszam, niech się tylko ciepło zrobi.
Kicia działka obok jest na sprzedaż, niestety moja super sąsiadka zmarła i jej córka chce ją sprzedać![]()
O tak, chętnie kupię, tylko kto mi będzie ją uprawiał?Nawet mój balkon przerasta moje wątłe siły, a co dopiero cały ogród?
krynia08 pisze:Kicia_ pisze:pucio79 pisze:Już zapraszam, niech się tylko ciepło zrobi.
O tak, chętnie kupię, tylko kto mi będzie ją uprawiał?Nawet mój balkon przerasta moje wątłe siły, a co dopiero cały ogród?
tż pucio
![]()
![]()
krynia08 pisze::oops: może duzo ludzi tu zagląda to nie krzyczcie na mnie za toale moze,,,,,,,,,, viewtopic.php?f=8&t=106783 tez skarboneczka pomoże ogłosić
Mruczeńka1981 pisze:krynia08 pisze::oops: może duzo ludzi tu zagląda to nie krzyczcie na mnie za toale moze,,,,,,,,,, viewtopic.php?f=8&t=106783 tez skarboneczka pomoże ogłosić
pewnie-ogłaszamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 1314 gości