Małgorzata Pękała pisze:Ja myślę aga że tytułu nie powinnaś zmieniać,może będzie więcej wpadek takich jak moja
Nie bede zmieniac:) nie napisze do moda. Az takiej misji nie czuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Małgorzata Pękała pisze:Ja myślę aga że tytułu nie powinnaś zmieniać,może będzie więcej wpadek takich jak moja
aga9955 pisze:galla pisze:Femka pisze:galla, piłaś coś teraz?
Kawę![]()
Na zakładzie siedzę, nie?
Przy tasmie, nie?
aga9955 pisze:film buhahahaa
mialam na mysli tasme produkcyjna w zakladach produkcji lozysk tocznych![]()
aga9955 pisze:Jak sie zemscisz????powiedz powiedz
Kociama pisze:Aga czy tu się szykuje jakiś mord na Tobie?![]()
może ciupaske Ci podesłać co?
koconek pisze:To jako, ze jesteśmy w watku dla obkichanych - oczywiście za obkichanych wielkie kciuki nadal- to ja mam pytanko, czym obczyszczasz portki i tyłeczki obkichanych, jak sie ufajdają?
Do tej pory używałam zawsze chusteczek dla niemowlat Johnsona, ale pomimo, że przykładałam sobie je nawet do rozciętej reki (oczywiście jeszcze czyste) i nic nie szczypało, to małpy (czyt. moje kocice) zwiewają na sam ich widok, a tyłki zostają ufajdane
![]()
galla pisze:Kociama pisze:Aga czy tu się szykuje jakiś mord na Tobie?![]()
Bez takich mi tu proszę![]()
Ze względu na to, że chcę utrzymać się w konwencji, to raczej mopa Adze podeślij![]()
![]()
aga9955 pisze:galla pisze:Kociama pisze:Aga czy tu się szykuje jakiś mord na Tobie?![]()
Ze względu na to, że chcę utrzymać się w konwencji, to raczej mopa Adze podeślij![]()
![]()
ale ze co???? ze mam brudno???
o nie
fochjakbyk
aga9955 pisze:galla pisze:Kociama pisze:Aga czy tu się szykuje jakiś mord na Tobie?![]()
![]()
ale ze co???? ze mam brudno???
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5, Tygrysiątko i 60 gości