Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:Lutrowa Bella po sterylce już ok.
Zjadla dziś rano co się dało, również z mojego talerza. Pełna regeneracja.
Smolik dostał wczoraj megace, apetytu nie ma za grosz.
Może dziś się odblokuje?
Sol, mam sprawę, zadzwonię dziś do Cię.
mahob pisze:Zaczyna się nowy wątek a ja robię remanent w moich ogłoszeniach.
Mam trochę pytań i wątpliwości:
Brakuje mi jakichkolwiek informacji na temat kotów: Brzoskwinka, Szari, Lego, Hela, Wacek, Armaturek, Malinka, Melania, Poziomka, Pascal, Pianka, Paula.
Iwan i Miś - myślałam, że mają domy? A tu wygląda, że dalej szukają. O ile Iwan jeszcze jest na pierwszej stronie, to o Misiu nie mam nic kompletnie.
Gapa - czy ktoś ma jakieś nowe jej zdjęcia? No bo to co jest...![]()
Zniknął mi gdzieś bez wieści kot Józek od markopolo - czy on ma już dom?
Jeśli ktoś może mi pomóc w jakiejś z tych kwestii to bardzo proszę.
Wystarczy mi link do czyjegoś ogłoszenia - zciągnę sobie.
mahob pisze:
Brakuje mi jakichkolwiek informacji na temat kotów: Brzoskwinka, Szari, Lego, Hela, Wacek, Armaturek, Malinka, Melania, Poziomka, Pascal, Pianka, Paula.
Iwan i Miś - myślałam, że mają domy? A tu wygląda, że dalej szukają. O ile Iwan jeszcze jest na pierwszej stronie, to o Misiu nie mam nic kompletnie.
Miuti pisze:Brzoskwińka dostaje dziś ostatni zastrzyk.
Nadal krwawi jej nosek, nie bardzo chce jeśc - daję jej rozkłóconego z wodą gourmeta golda z tuńczykiem. To je.
Lucky to kot medialny - malutki, rozmruczany i baaaardzo gruby. Może się nada do GK? Jego brat lękliwy, ale całkowicie wyzbyty agresji, przesliczny.
Z Seną nieciekawie - chyba do mnie wróci... To taka wrażliwa dziewczynka!
Toro cudowny. Tylko pomyśleć, że kiedyś opłacałam próbę wzięcia go na ręce przelewem krwi!
Mogę spokojnie wziąć dyżur w niedzielę - z moją ręką coraz lepiej.
Tweety pisze:Gapa ma tylko stare fotki chyba, że ktoś podjedzie do Aani zrobić nowe.
Tweety pisze:Szari jest na pierwszej stronie.
Tweety pisze:mahob pisze:
Józek w domu, Misia muszę przywrócić, bo z domu wrócił ;-( Hela i Wacek czekają na zrobienie fotek, Malinka i Brzoskwinka poważnie chore Armaturki dzikie, Melania czeka na fotki, Lego nie wiem czy coś ma zrobione, Kredki nadal oswajają się u p. Jasi.
Gapa ma tylko stare fotki chyba, że ktoś podjedzie do Aani zrobić nowe.
Iwan czeka dalej, Szari jest na pierwszej stronie.
O pawikach na Kocimskiej wiem ale wczoraj rozmawiałam z Miszeliną i problem wyglądał na skończony. Wypadałoby aby ktoś pojeździł dzisiaj na trasie Kocimska - Krakvet - Arwet - Kocimska. U mnie dzisiaj braki w pracy, bo dzieciak pracownicy chory więc Roberta nie wypuszczę w godzinach urzędowania
Miuti pisze:Krwawienie jak u Malinki.
Brzoskwińka b. źle znosi inne koty. Chowa się - potem w porze zastrzyku nie mogę się jej doszukać.
noemik pisze:Kastapra pracuje do późna.
Patka ma L4 zębowe.
O lutrze nie wspominam, bo to jest pracoholik.![]()
Tweety, kto i gdzie ma być zawieziony, zamieniony, zbadany, itp?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sillka i 124 gości