Doderek ma wymarzony domek.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 26, 2010 11:29 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

mar9 pisze:
agakow82 pisze:
bozena640 pisze:Można im zaproponować malucha i jako bonus Doderka. Dwa koty lepiej się chowają, nie nudzą się

juz mowilam o dwuch :) ale nic z tego.
dzisiaj rano jak bylam u doderka dac mu sniadanko to mial jeszcze troszke jedzonka z wczoraj ale normalnie zamarznietego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!boje sie zeby Doderek nie zamarzł :( wlozylam reke do jego budu-domku no i jak sie schowa w tej kurtce to nawet troszke cieplo jest ale i tak sie obawiam ..........

To może lepiej chrupki mu dawaj do jedzenia i ciepłą wodę do picia.
Do budki sianka możesz dać, podobno dobrze trzyma ciepło.
Dobrze, że Doderek ma choć piwnicę, wiele kotków i tego nie ma, wiem, wiem, to nie to samo, co dom ale zawsze jednak pod dachem.
Aguś. porobiłaś mu więcej ogłoszeń? polecam cafeanimal, stamtąd czasem trafia do Metra.

Moim bezdomniaczkom zanoszę puchę ale to co nie zjedzą zabieram, zostawiam im tylko suche.
Masz w pobliżu jakąś szkołę? Może warto w pobliżu szkoły powiesić ogłoszenia Doderka.
Moja sąsiadka nauczycielka w szkole zorganizowała akcję pomocy kotom i parę kociaków ma domki
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto sty 26, 2010 20:27 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

potrzebujemy duzo :ok: najwiecej ok 17 jutro :)
moi znajomi ktorzy chca kotka ( pisalam wam chcieli malego) moze jednak wezma doderka :)
ale to nie pewne.............
wyslalam im wszystkie zdjecia doderka jakie mam i troszke podzialaly :)
jutro przyjada go zobaczyc na zywo :)mieli juz byc dzisiaj ale auto im nie odpalilo :(
umowilismy sie ze jesli poczuja to COŚ od pierwszego wejrzenia to go zabiorą do domku :):)
musza go pokochac od razu przeciez sie go nie da nie kochac
jak bedzie wszystko ok to Doderek spedzi dzis ostatnia noc w piwnicy.Bylam wlasnie go posmyrac i mu powiedzialam ze ma zrobic minke kotka ze Shreka i bedzie ok :)
nie bede dzis chyba spac ............. jak ja o tym marze zeby go zabrali
no ale nic mi nie obiecywali zebym za bardzo sie nie nakrecila.
Marza o malym kotku ale jest szansa ze pokochaja Doderka.
Byla tez dzisiaj u mnie Beata oddala mi kosz :) u Radzi jest wszystko ok.Obiecala meilem przeslac zdjecia.Nie chce drugiego kota bo juz maja dwa :) znalezli bezdomniaka i go zabrali :) wiec Radzia nie jest jedynaczka :) kotki na poczatku sie nie dogadywały ale juz jest ok i sa dobrymi kumplami.

no dobra ja zaczynam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Wto sty 26, 2010 20:44 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

agakow82 pisze:potrzebujemy duzo :ok: najwiecej ok 17 jutro :)
moi znajomi ktorzy chca kotka ( pisalam wam chcieli malego) moze jednak wezma doderka :)
jutro przyjada go zobaczyc na zywo :)mieli juz byc dzisiaj ale auto im nie odpalilo :(
umowilismy sie ze jesli poczuja to COŚ od pierwszego wejrzenia to go zabiorą do domku :):)
jak bedzie wszystko ok to Doderek spedzi dzis ostatnia noc w piwnicy.Bylam wlasnie go posmyrac i mu powiedzialam ze ma zrobic minke kotka ze Shreka i bedzie ok :)
Byla tez dzisiaj u mnie Beata oddala mi kosz :) u Radzi jest wszystko ok.Obiecala meilem przeslac zdjecia.Nie chce drugiego kota bo juz maja dwa :) znalezli bezdomniaka i go zabrali :) wiec Radzia nie jest jedynaczka :) kotki na poczatku sie nie dogadywały ale juz jest ok i sa dobrymi kumplami.

no dobra ja zaczynam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

My się dołączymy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Śro sty 27, 2010 7:18 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

bozena640 pisze:
agakow82 pisze:potrzebujemy duzo :ok: najwiecej ok 17 jutro :)

My się dołączymy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

My też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro sty 27, 2010 7:26 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Śro sty 27, 2010 11:51 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bozena640

Post » Śro sty 27, 2010 16:56 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sty 28, 2010 7:23 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

nie przyjechali :( dzwonili wczesniej ze nadal maja auto zamarzniete i im nie odpala :(
umowilismy sie ze jak tylko znajda kogos kto ich podrzuci lub ich auto odmarznie to wpadna.ale kiedy to bedzie? nie wiem
jest mi smutno :(
Ostatnio edytowano Nie sty 31, 2010 21:46 przez agakow82, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Czw sty 28, 2010 7:25 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

a tak wielką miałam nadzieję, biedny Doderek, dalej musi marznąć :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sty 28, 2010 12:08 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

agakow82 pisze:nie przyjechali :( dzwonili wczesniej ze nadal maja auto zamarzniete i im nie odpala :( stary grat!
umowilismy sie ze jak tylko znajda kogos kto ich podrzuci lub ich auto odmarznie to wpadna.ale kiedy to bedzie? nie wiem

Nie martw się, Doderek przy Twojej pomocy da sobie radę. Dzwonili, czyli zależy im na kocie
My dalej trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kochający domek dla Doderka

bozena640

Post » Czw sty 28, 2010 20:09 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

mar9 pisze:a tak wielką miałam nadzieję, biedny Doderek, dalej musi marznąć :cry: :cry: :cry:

ja też miałam wielką wielką nadzieje ..............
:( :( :(
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Czw sty 28, 2010 20:12 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

bozena640 pisze:
agakow82 pisze:nie przyjechali :( dzwonili wczesniej ze nadal maja auto zamarzniete i im nie odpala :( stary grat!

Nie martw się, Doderek przy Twojej pomocy da sobie radę. Dzwonili, czyli zależy im na kocie
My dalej trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kochający domek dla Doderka

dzwonią ..... moze przez weekend by się udało jak nie autem to autobusem przyjechac bo w tygodniu to same wiecie jak to jest przychodzi sie z pracy obiad i juz noc sie robi :)
moze za bardzo sie napalilam na to ze Doderek wkoncu bedzie mial dom -przecież nic mi nie obiecywali... ale najwazniejsze ze nie zrezygnowali i napewno wpadna przynajmniej go zobaczyc :)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: oby jak najszybciej
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt sty 29, 2010 7:21 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

skoro dzwonią to im zależy, miejmy nadzieję, że Doderek mocno im w serducha zapadnie, kciuki mocno, mocno zaciśnięte :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt sty 29, 2010 11:56 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

Obrazek
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bozena640

Post » Pt sty 29, 2010 16:07 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

nie ma dodera :( od rana :( monika dzwonila ze beda za ok 30 min go zobaczyc :( powiedzialam jej ze go nie ma ale i tak przyjada moze przyjdzie do tego czasu ? cholercia jak jetsesmy juz tak blisko to zawsze jakies przeszkody.............
Ostatnio edytowano Nie sty 31, 2010 21:47 przez agakow82, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

agakow82

[poprzednia][następna]