Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 26, 2010 22:22 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

Witamu nowa siostrę, koty cudne, tylko dlaczego one są takie, hmmm... synchroniczne?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto sty 26, 2010 22:23 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

Osz gadziny! Najlepiej w łóżeczku, tylko czy dla ciebie trochę miejsca zostaje?
No nie wiem, czy Ty czasem jakimś komputerowym sposobem tych kotów nie powieliłaś i kitu nam nie wciskasz.
One tak zawsze wszystkie na jednym boczku śpią?
Ostatnio edytowano Wto sty 26, 2010 22:25 przez jasdor, łącznie edytowano 1 raz

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto sty 26, 2010 22:24 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

fajne stadko :ok: :kotek: :kotek: :kotek:

a te dwa pręguski, to jakby specjalnie tak układane do snu, jak do zdjęcia - słodziaki :kotek:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Wto sty 26, 2010 22:29 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

Bolkowa, ja dopiero teraz doczytalam Twoj post... ja tez za tarotem nie bardzo. TAle towarzysko to jak najbardziej sie spotkac moge :)

KOTY CUDNE!!! Te pregusy jak Maciej i Ruda, moje tymczasy... no rewelka. No synchron olimpijski! I to trzecie cudo tez rewelacja - jak patrze na takie zdjecie to od razu chce zrobic to samo...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto sty 26, 2010 22:34 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

barba50 pisze:
Aleksandra59 pisze:Sol - mocne kciuki za niekichanie Glusia :ok: :ok: :ok:
Mój Aluś ma totalny nawrót KK :twisted:

Kciuki dla Glusia :ok:
Alusiowych nawrotów KK już trochę było, zawsze ładnie z nich wychodzi i teraz też tak będzie, na co ma moje ciepłe myśli, kciuki i łapki wszystkich moich kotów (w sumie 28 :lol: )

Co do Sykusia - jestem za tym, żeby te Siostry które oddały na niego głos głosowały raz jeszcze. Jutro może prześledzę kto tak głosował i ew. puszczę PW z informacją o zaistniałej sytuacji. Co Wy na to :?:

Kilka postów temu zgłosiłam taką propozycję i nawet zobowiązałam się do prześledzenia, które Siostry zagłosowały na Sykusia :oops: :?

Ponieważ się zobowiązałam, zobowiązanie realizuję.

Na Sykusia głosowały Czarowne: basica, jasdor, AniHili, ewa74, babajaga, Tysiek, madziabrau, Erin, Dzyśka, alix76.

Niestety nie będę mogła - z racji pewnej zajętości - wysłać PW z informacją o ponownym głosowaniu :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto sty 26, 2010 22:37 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

babajaga pisze:Witamu nowa siostrę, koty cudne, tylko dlaczego one są takie, hmmm... synchroniczne?

Od zawsze takie były - pojechałam po jednego kota, ale wzięłam dwa - i niektórzy się śmiali, że w sumie nie muszę mówić, że są dwa, bo do momentu aż będą jednocześnie nikt się nie zorientuje, że to dwa koty a nie jeden :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

Beeju i Guree to rodzeństwo z jednego miotu, bardzo zżyte od zawsze - już się nie raz śmiałam, że przez nich muszę ćwiczyć kulturystykę - rozdzielenie ich do dwóch transporterów to byłoby znęcanie się (kiedyś próbowałam - koncert trwał do momentu gdy znalazły się w jednym...), więc noszę ~15kg transporter......

Nie zawsze śpią razem - czasem się gonią, biją, gryzą, ale też myją, śpią, wspierają....
A Natalka jest zgarnięta z przystanku autobusowego, bawi się z nimi, goni, czasem śpi, ale jednak zachowuje indywidualizm...

A jak śpią na mnie, to zazwyczaj się mieszczę :lol:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto sty 26, 2010 22:39 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

solangelica pisze:Bolkowa, ja dopiero teraz doczytalam Twoj post... ja tez za tarotem nie bardzo. TAle towarzysko to jak najbardziej sie spotkac moge :)

z tym tarotem to była taka wolna propozycja a raczej pytanie, bo myślałam, że jak Czarownice to i takie różne... :oops:
ale sama tarota nie mam i nie znam :oops: także spoko... :wink:

moni_f

Post » Wto sty 26, 2010 22:44 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

Wcześniej głosowałam na Sykusia to teraz na fionę.22.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto sty 26, 2010 22:46 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

moni_f pisze:
solangelica pisze:Bolkowa, ja dopiero teraz doczytalam Twoj post... ja tez za tarotem nie bardzo. TAle towarzysko to jak najbardziej sie spotkac moge :)

z tym tarotem to była taka wolna propozycja a raczej pytanie, bo myślałam, że jak Czarownice to i takie różne... :oops:
ale sama tarota nie mam i nie znam :oops: także spoko... :wink:

Siostro Moni, nie tlumacz sie prosze bo to absolutnie nie wymaga tlumaczenia z Twojej strony - ja po prostu doczytalam co napisala Bolkowa a ze nie przepadam za tarotem, to zeby jej nie bylo smutno i zeby nie czula sie osamotniona dolaczylam do jej zdania :)
Twoja propozycja jest atrakcyjna i mysle ze sa wsrod nas Czarowne ktore jak nie tarota to lubia krysztaly i inne magiczne praktyki - a ja moge przywiezc scrabble bo to mam ;)

solangelica

Post » Wto sty 26, 2010 22:51 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

Mój głos na fionę.22 - proszę zanotować !

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto sty 26, 2010 22:58 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

solangelica pisze:Siostro Moni, nie tlumacz sie prosze bo to absolutnie nie wymaga tlumaczenia z Twojej strony - ja po prostu doczytalam co napisala Bolkowa a ze nie przepadam za tarotem, to zeby jej nie bylo smutno i zeby nie czula sie osamotniona dolaczylam do jej zdania :)
Twoja propozycja jest atrakcyjna i mysle ze sa wsrod nas Czarowne ktore jak nie tarota to lubia krysztaly i inne magiczne praktyki - a ja moge przywiezc scrabble bo to mam ;)

no to ok! :wink: to jak mam być "panią od KO" :ryk: to proszę przywieżć scrabble i będzie dla każdego co kto lubi :wink:

moni_f

Post » Wto sty 26, 2010 22:58 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

moni_f pisze:
solangelica pisze:Siostro Moni, nie tlumacz sie prosze bo to absolutnie nie wymaga tlumaczenia z Twojej strony - ja po prostu doczytalam co napisala Bolkowa a ze nie przepadam za tarotem, to zeby jej nie bylo smutno i zeby nie czula sie osamotniona dolaczylam do jej zdania :)

no to ok! :wink: to jak mam być "panią od KO" :ryk: to proszę przywieżć scrabble i będzie dla każdego co kto lubi :wink:

A co to jest KO?
(ja juz nie mysle o tej porze...)

solangelica

Post » Wto sty 26, 2010 23:00 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

Ponowne głosowanie to już Siostra Podliczająca, chyba :roll:
Ja tak brutalnie wdrałam się w kompetencje Barby50, ale zobowiązałam się :? :oops:
Nie wiem czy nie uraziłam Siostry Podliczającej :? :oops: Basiu - wybacz :kotek: :kotek:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto sty 26, 2010 23:02 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

solangelica pisze:A co to jest KO?
(ja juz nie mysle o tej porze...)

kulturalno-oświatowa :ryk: to było kiedys takie okreslenie na koloniach albo na wczasach, za komuny bardziej :ryk:
ale pewnie Ty nie ten rocznik to nie pamiętasz :ryk:

moni_f

Post » Wto sty 26, 2010 23:12 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

No dobrze - spróbuję skorygować wyniki wobec zaistniałej sytuacji znaczy po wycofaniu kandydatury Sykusia

Aktualne wyniki:

1. fiona.22 - 9 głosów

2. p. Jadwiga Bigoszewska - 3 głosy

Głosowały Czarowne: AYO, solangelica, moni_f, villemo5, bolkowa, Aleksandra59, Trinity36, kamilcia_04, psiama, barba50, babajaga, jasdor

A to Czarowne, które wcześniej głosowały na Sykusia i jeszcze nie oddały swojego głosu na inną kandydaturę: basica, AniHili, ewa74, Tysiek, madziabrau, Erin, Dzyśka, alix76

Ktoś głosował w tzw. międzyczasie, przekopię się przez te 10 stron 8O , które Czarownice dzisiaj natrzaskały i uwzględnię :mrgreen:

A59 :!: A co ja mam Ci wybaczać :?: Że mi pomogłaś i odwaliłaś za mnie połowę roboty :?:

Raczej Obrazek
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

[poprzednia][następna]