Moderator: Estraven
barba50 pisze:Aleksandra59 pisze:Sol - mocne kciuki za niekichanie Glusia![]()
![]()
![]()
Mój Aluś ma totalny nawrót KK
Kciuki dla Glusia![]()
Alusiowych nawrotów KK już trochę było, zawsze ładnie z nich wychodzi i teraz też tak będzie, na co ma moje ciepłe myśli, kciuki i łapki wszystkich moich kotów (w sumie 28)
Co do Sykusia - jestem za tym, żeby te Siostry które oddały na niego głos głosowały raz jeszcze. Jutro może prześledzę kto tak głosował i ew. puszczę PW z informacją o zaistniałej sytuacji. Co Wy na to :?:
babajaga pisze:Witamu nowa siostrę, koty cudne, tylko dlaczego one są takie, hmmm... synchroniczne?
solangelica pisze:Bolkowa, ja dopiero teraz doczytalam Twoj post... ja tez za tarotem nie bardzo. TAle towarzysko to jak najbardziej sie spotkac moge
moni_f pisze:solangelica pisze:Bolkowa, ja dopiero teraz doczytalam Twoj post... ja tez za tarotem nie bardzo. TAle towarzysko to jak najbardziej sie spotkac moge
z tym tarotem to była taka wolna propozycja a raczej pytanie, bo myślałam, że jak Czarownice to i takie różne...![]()
ale sama tarota nie mam i nie znamtakże spoko...
solangelica pisze:Siostro Moni, nie tlumacz sie prosze bo to absolutnie nie wymaga tlumaczenia z Twojej strony - ja po prostu doczytalam co napisala Bolkowa a ze nie przepadam za tarotem, to zeby jej nie bylo smutno i zeby nie czula sie osamotniona dolaczylam do jej zdania
Twoja propozycja jest atrakcyjna i mysle ze sa wsrod nas Czarowne ktore jak nie tarota to lubia krysztaly i inne magiczne praktyki - a ja moge przywiezc scrabble bo to mam
moni_f pisze:solangelica pisze:Siostro Moni, nie tlumacz sie prosze bo to absolutnie nie wymaga tlumaczenia z Twojej strony - ja po prostu doczytalam co napisala Bolkowa a ze nie przepadam za tarotem, to zeby jej nie bylo smutno i zeby nie czula sie osamotniona dolaczylam do jej zdania
Twoja propozycja jest atrakcyjna i mysle ze sa wsrod nas Czarowne ktore jak nie tarota to lubia krysztaly i inne magiczne praktyki - a ja moge przywiezc scrabble bo to mam
no to ok!to jak mam być "panią od KO"
to proszę przywieżć scrabble i będzie dla każdego co kto lubi
solangelica pisze:A co to jest KO?
(ja juz nie mysle o tej porze...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 199 gości