DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Sprężamy się!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 26, 2010 21:10 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Hej, a to KTO :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto sty 26, 2010 21:19 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

..... Kotek :?: :?:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Wto sty 26, 2010 21:24 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

i ja myślę, że raczej kotek :)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto sty 26, 2010 21:26 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Ale czyj on jest, ten Kotek :?:
Całuśny Mietek się pyta czy ten tutaj TEŻ zamierza u nas zamieszkać :?: :twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto sty 26, 2010 21:32 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

biedna ciocia Pixie :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Się koteczki rozbuchały. Zaraz Filipkowa rodzinę sprowadzi.

Anda

Post » Wto sty 26, 2010 21:32 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Mam chwilkę i chce napisać, że strażnik snu całkowicie podobny jest do mojej Tośki, no może nie tak otyły :roll:
A kocia staruszka biedne oczko ma, ale może na coś reaguje to oczko, wiesz Punia ma 1/3 oka a badanie wykazało, ze oko reaguje na światło itp. a niektórzy weci chcieli je wyciąć.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Wto sty 26, 2010 21:35 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

pixie65 pisze:Ale czyj on jest, ten Kotek :?:

Już CZYJŚ - niedawno znalazł dom - mój były tymczas...
(kochany, mądry, pomysłowy, i... absolutnie nieakceptujący innych 4-nogów... :( )

viewtopic.php?f=13&t=104273 - to wątek Maxia, a wrzucona fotka już z DS ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto sty 26, 2010 21:38 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

A :!: To Maxio :idea:
To już wiem. I...UFF...fajnie, że ma domek :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto sty 26, 2010 21:43 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

zunia pisze:(...)strażnik snu całkowicie podobny jest do mojej Tośki, no może nie tak otyły :roll:

Widziałem :evil:
Wcale nie jestem otyły tylko Dobrze Zbudowany :!:
Morus
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto sty 26, 2010 22:08 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Morusku, to nie o Tobie było, że jestes otyły, to było o Tosi :mrgreen:
Ić spokojnie spać, a najpierw coś podjedz :), bo z głodu wzrok się osłabia :mrgreen:

Anda

Post » Wto sty 26, 2010 22:23 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Noo, to było o Tosi, niestety.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Wto sty 26, 2010 22:35 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

charm pisze:
pixie65 pisze:
barba50 pisze:Co jest w rudym kocie, że jest taki..........całuśny :?: :?: :?: :1luvu:

W TYM konkretnym przypadku to jest 100% Miecia w Mieciu... :wink:
Barbo50 - możesz być prawie pewna, że pewnego dnia i u Ciebie zakwitnie taki okaz :ok:

Chyba z przykrością muszę stwierdzić, że rudzielce na prawdę są wybitnie całuśne... :oops:... chociaż i tak najbardziej kocham burasy...
Obrazek

Burasy mówisz Charm... Mam na stanie dwa. Parkę, pięcioletnie rodzeństwo i ... mam mocno mieszane uczucia :evil: Nawet nie wiem co napisać. Może tyle, że są słodkie, przez chwilę, ale na pewno nie są całuśne :ryk:

Szansę na rudego kota miałam dwa lata temu. Rzuciłam dla niego palenie. Był całuśny, ale nie mógł niestety u nas zostać. Nie tolerował moich kotów. Ma wspaniały dom, zmieniły go krople Bacha w grzecznego kota, wtedy tego nie wiedziałam, ale może i dobrze - jego miejsce zajęła ślepinka Gałcia.

A rudalonów do wzięcia jest sporo :roll: Dzisiaj córka przysłała mi prośbę koleżanki jej koleżanki, że przybłąkał się i szuka domu taki:

Obrazek Obrazek

Prawda, że piękny jak marzenie :?: :1luvu:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Śro sty 27, 2010 9:16 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Obrazek

UOMAMUNIUUUU....
Aaaaaleee cudooo...:1luvu: :love: :1luvu:
Barba50 pisze:Był całuśny, ale nie mógł niestety u nas zostać. Nie tolerował moich kotów.

A ja mam jeszcze inne spostrzeżenie odnośnie rudych - może i są całuśne ale też i strasznie zaborcze.
Mój Mietek z trudem pogodził się najpierw z faktem, że zamieszkała u nas Dzidzia a potem z koniecznością dzielenia lokalu i uwagi pańci z innymi futrami...
Barbo50, a może TEN Rudzielec tolerowałby inne koty :?: 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro sty 27, 2010 10:11 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

pixie65 pisze:Barbo50, a może TEN Rudzielec tolerowałby inne koty :?: 8)

TEN może i tak. Tak wynika z maila, że domowy, spokojny, nie boi się nawet brykającego psa. Ale osoby, które go przygarnęły mając więcej kotów i te koty nie tolerują intruza. U mnie niestety mogłoby być dokładnie tak samo. Szkoda by było znowu zburzyć spokój w stadzie, zniweczyć niewielką poprawę w samopoczuciu Ksiki, wystarczy, że co jakiś czas przychodzi jej się zmierzyć z obecnością małej Jusi i stałej burych.
A szczęścia mam (w kg i nie tylko) dużo. Dbają o to bambaryłki Gucio i Zawada. Na oglądanie wczorajszych zdjęć zapraszam do naszego wątku :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Śro sty 27, 2010 10:30 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

barba50 pisze:A szczęścia mam (w kg i nie tylko) dużo. Dbają o to bambaryłki Gucio i Zawada. Na oglądanie wczorajszych zdjęć zapraszam do naszego wątku :roll:

Byłam, widziałam :D

A temu Rudemu może warto na miau ogłoszenia porobić?
Żeby nie poszedł w całkiem niedoświadczone ręce...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]