Paluch2- smutny początek kolejnej cześci PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 26, 2010 13:48 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

-Anula- pisze:Od wczoraj ze strony kwarantanny zniknęła 1 tri (nr 31/10).
Przed czasem zakończyła kwarantannę :?:
Odebrał ją właściciel :?:
Przybyły 4 nowe koty na kwarantannę: 52/10, 53/10, 54/10, 55/10.
Na stronie zwierząt do adopcji jest tylko 1 kot - czarno-biały Filomen (Filemon?)

no właśnie tak tam jest... nie wiadomo co ze zwierzakiem, mogła też umrzeć :( w sprawie każdego trzeba pytac indywidualnie... Paluchow nie oplaca się informowac co z danym zwierzęciem, raz ze burdel w dokumentach, dwa - liczba zgonów pokazałaby jak tam jest naprawdę, a przecież dyrekcja prowadzi swoją propagandę sukcesu.. zresztą co się dziwic, przy milionach z naszych podatków, ktore w większości lądują w ludzkich kieszeniach, 'nie wypada' pokazywać jak te pieniądze naprawdę są wydawane...

Co do zdjęciu 1 kota do adpocji - i tak sukces, ze takie zdjęcia się pojawiły - wcześniej były tylko psy... Generalnie reguła jest, ze na Plauchu na 100 kotów do adopcji bywa max 10 sztuk - reszta ma kwarantanne albo choruje..

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto sty 26, 2010 14:11 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

magaaaa pisze:Ta Twoja strona Anula to świetny pomysł. Pozwoli monitorować koty, zapewnia dostęp do ich numerów.

Dzięki. :oops:
Też tak pomyślałam i dlatego ją założyłam.
Ale z uaktualnianiem może rzeczywiście być problem.
Rotacja zwierząt ogromna. :roll:
Gdyby ktoś czegoś się dowiedział o którymś kociaku (o jego losach), to mogę dopisać.
Spróbuję też dodać na stronę wszystkie zdjęcia kotów ze styczniowej kwarantanny, również tych, których zdjęcia są na pierwszych stronach wątku.

Mam nadzieję, że ktoś wypatrzy kotka dla siebie... :lol:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Wto sty 26, 2010 14:44 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

Never już nam Comandante Castro taką rewolucję zrobił, że partyzantki byśmy nie wytrzymali :wink:

Buro-biały był w boksie z resztą recydywistów :cry:

W weekend spróbuje podjechać, uaktualnie te co mam. Rozejrze się. Może uda się coś nowego zrobić. Jak miną mrozy, bedzie łatwiej.

Anula strona świetna! :ok: Skoro oni mogą, to my też :wink: http://www.psy.warszawa.pl/

Anula czy jak uaktualnie to co mam, to też można będzie dokleić... to były koty spoza kwarantanny.

Myśle, że fajnie by było też podać do "nas" jakiś kontakt... Link do wątku, albo maila. Podawałam Magaaaa swój stworzony do ogłoszeń Paluszków, mogę udostępnić.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto sty 26, 2010 14:48 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

alareipan pisze:Never już nam Comandante Castro taką rewolucję zrobił, że partyzantki byśmy nie wytrzymali :wink:

Buro-biały był w boksie z resztą recydywistów :cry:

W weekend spróbuje podjechać, uaktualnie te co mam. Rozejrze się. Może uda się coś nowego zrobić. Jak miną mrozy, bedzie łatwiej.

Anula strona świetna! :ok: Skoro oni mogą, to my też :wink: http://www.psy.warszawa.pl/

Anula czy jak uaktualnie to co mam, to też można będzie dokleić... to były koty spoza kwarantanny.

Myśle, że fajnie by było też podać do "nas" jakiś kontakt... Link do wątku, albo maila. Podawałam Magaaaa swój stworzony do ogłoszeń Paluszków, mogę udostępnić.

Daj znac jak będziesz się tam wybierać...
wiem, jest mi żle z powodu biało-burego, nie zdążyłam, zaniedbałam go, a on tak wtedy na nas patrzył.... :( biedny, schorowany kot... był drugi w kolejce po Brzydalku, nie udało się....
Dlatego teraz nie odpuszczam Dzikuska....

Never

Post » Wto sty 26, 2010 14:57 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

Też mi źle... Trzy weekendy z rzędu go obserwowałam... ale on wydawała się w lepszej formie od Brzydalka i od tego białaska co zamieszkał u Heni :cry:

Właśnie kombinuje z koleżanką, by Che Guevara nie musiał jechać do Przemyśla ;) Trzymajcie kciuki :ok: :ok:

alareipan

Post » Wto sty 26, 2010 15:26 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

alareipan pisze:W weekend spróbuje podjechać, uaktualnie te co mam. Rozejrze się. Może uda się coś nowego zrobić. Jak miną mrozy, bedzie łatwiej.

Wszystko da się zrobić. :lol:
Cieszę się, że Wam się pomysł strony-katalogu podoba.
Na razie skupiam się wyłącznie na treści. :lol:
Będę wdzięczna za wszelkie uzyskane (sprawdzone) informacje o losach kotków ze zdjęć.

-Anula-

Post » Wto sty 26, 2010 16:22 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

Anula, mozna tez sprobować zrobic zdjęcia z ksiązki adopcyjnej z Palucha i robić statystyki tych, ktore tam już sa. Postaram się tutaj pomóc!

Never

Post » Wto sty 26, 2010 17:57 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

ja mam jeszcze głupie pytanie do alareipan :oops:
Czy Fidel CASTRO dlatego, ze jest niewyCASTROwany?
Bo tak zastanawiałam się skąd to imię u nieiwnnego Tygryska?

Never

Post » Śro sty 27, 2010 0:14 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

Anulka mój mail: a4bches@gmail.com
Możesz go spokojnie wykorzystać na stronie. Większość tych kotów nie jest do adopcji, a ludzie nie mają doświadczenia w załatwianiu spraw na Paluchu, więc taka informacja: "Jeśli ktoś wpadł Ci w oko, chciałbyś mu dać dom, napisz do nas. Pomożemy :)" zwiększa szanse, że któryś z kotów trafi do nowego domu.
Mój tata wyszedł wczoraj ze szpitala, więc liczę, że się w najbliźszych dniach jakoś ogarnę i w weekend spróbuję powsadzać link do Twojej strony na portalach kocio-adopcyjnych.

Never Castro i kastarcja to zbieg okoliczności :mrgreen: Choć przyznam, że oddałabym wiele, żeby można było go ciachnąć teraz... ciężko się spi w oparach ;) Fidel Castro wiąże się z tym, że ten kot jest niezniszczalny - przeżył 3 lata na Paluchu, tryska optymizmem, choć prawdopodobnie jest schorowany, jest niezniszczalny w gadaniu (przez ponad dobę u nas nie spał, tylko się darł), jest niezniszczalny w mizianiu, niezniszczalny we włażeniu na człowieka, niezniszczalny w żarciu... Amerykanie jak by chcieli go pokonać, to musieli by się, jak z Kubą, obejść smakiem :mrgreen:

alareipan

Post » Śro sty 27, 2010 8:41 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

:D

Za niezniszczalnego!!! :piwa: i :ok:

:mrgreen:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro sty 27, 2010 10:51 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

Poddasze pisze:Za niezniszczalnego!!! :piwa: i :ok:

:mrgreen:

:ok:

Alareipan, masz pw. :lol:
A Tacie życzymy zdrowia. :ok:

-Anula-

Post » Śro sty 27, 2010 13:02 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

do góry...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Śro sty 27, 2010 13:41 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

Zosia przysłała mi smsa: "Bibi zaczęła się myć! B-) i wkurzają ją kołtunki! Moze jeszcze będą z niej koty?"
:D
ja jestem przekonana, ze conajmniej 1 kot z niej będzie. Ponieważ jest po sterylce, większej liczby futer nie przewiduję!

Never

Post » Śro sty 27, 2010 13:57 Re: Paluch 2- zostało 'tylko' 3 skazańców - str 24

:catmilk:

:D dzielna kicia!!!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

[poprzednia][następna]