aga9955 pisze: Bibi stolca brak![]()
Znaczy, dziś czuwamy?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
galla pisze:aga9955 pisze: Bibi stolca brak![]()
Znaczy, dziś czuwamy?
aga9955 pisze:tyle ze Gaja normalnie ma sraczke. Niestety. Ona ma plazmocytarne i niestety to sie przeklada na jelita. Normalnie kotom nie szkodza bakterie beztlenowe ktore sa niegrozne, ale u Gaji ich obecnosc niestety oznacza srake. Co jakis czas mala dostaje metronidazol i jest spokojniej. Ale to tylko jakis czas. Poki co biega i szaleje. Wiec poczekam. Tym bardziej ,ze jest -12
aga9955 pisze:Wszak koty jak ludzietylko bardziej udany model.
Femka pisze:wypraszam sobie
ja jestem bardzo udany model
i na pewno nie jestem zapchlona, zakłaczona, zarobaczona, nie strzelam z liścia o byle co, nie pakuję się ludziom na głowę (szczególnie gdy śpią), nie drę się pod lodówką, gdy złapie mnie mały głód i nie zostawiam kłaków wszędzie, gdzie się pojawię
pod tym już całkiem poważnie podpiszę się obiema ręcymaaga9955 pisze:No niby prawda. Ale ja wole te przywary wymienione prze Ciebie u kotow, niz te ktore charakteryzuja ludzi.
Kot nie zabija dla przyjemnosc, z pelnym okrucienstwem, nie obgaduje, nie knuje, nie malwersuje, nie pisze donosow, nie klamie,....wymieniac dalej???
Wole pchly robaki ,strzelanie z liscia,kocham pakowanie sie na glowe i kolanka, darcie sie pod lodowka i nawet zniose klaki wszedzie.
co oczywiscie nie stanowi o mojej niecheci do ludzi. Niektorych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 61 gości