AYO pisze:Witam na chwilkę![]()
Kot-B. ma teraz miejscówkę the best - podgrzewana półeczka nad kaloryferem a na niej polerek - i spojrzenie typu - Jestem królem, mam podgrzewaną miejscówkę - I KTO MI PODSKOCZY

Ale rozpuszczone te nasze footra

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Witam na chwilkę![]()
Kot-B. ma teraz miejscówkę the best - podgrzewana półeczka nad kaloryferem a na niej polerek - i spojrzenie typu - Jestem królem, mam podgrzewaną miejscówkę - I KTO MI PODSKOCZY
shira3 pisze:AYO pisze: A Behemot po prostu ukochał miłościa wielka ten kocyk [nie dziwie mu się] i chce go miec dla siebie jak najwięcej. Tak bardzo go ukochał, że kołdra jest juz pasee i moge ją sobie wziąć
Niedawno pisałaś, że zabiera ci kołdrę a ty byś ją chciała miećKotek okazał wielkie serce i ci ją darował. I JESZCZE CI ŹLE???
![]()
![]()
AYO pisze:I jeszcze jedno Ciotki - w ciagu ostatnich 7 dni dwa razy zdarzyło się kotu zakaszleć [nie w sensie raz ale w sensie zakaszleć do zaplucia] tak jakby coś mu przeszkadzało![]()
Odrobaczany był jesienią po zakończeniu sezonu, teraz za zimno, żeby go wozić jeśli nic mu nie jest - KIEDY MAM SIĘ ZACZĄĆ MARTWIĆ![]()
AYO pisze:Chrupki odkłaczające.
Myślę, że pora na odrobaczanie tylko poczekam aż się chociaż trochę ociepli. Ostatnio tak kaszlał dziczyźnie z działki i po odrobaczaniu przeszło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, muza_51 i 30 gości