OKI pisze:Hanulko, teraz tam pewnie tylko dyżur, może więcej ludzi jest?
Ja właśnie wróciłam z lecznicy, masa ludzi była, jak na tę godzinę. Młoda choruje
o jejku... a co z nią...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Hanulko, teraz tam pewnie tylko dyżur, może więcej ludzi jest?
Ja właśnie wróciłam z lecznicy, masa ludzi była, jak na tę godzinę. Młoda choruje
Hanulka pisze:OKI pisze:Hanulko, teraz tam pewnie tylko dyżur, może więcej ludzi jest?
o jejku... a co z nią...![]()
![]()
![]()
za zdrówko......
OKI pisze:Hanulka pisze:OKI pisze:Hanulko, teraz tam pewnie tylko dyżur, może więcej ludzi jest?
o jejku... a co z nią...![]()
![]()
![]()
za zdrówko......
Ma prawdopodobnie początki kk, byłam u weta, dostała leki. Mam nadzieję, że będzie dobrze, ale kciuki się na pewno przydadzą.
Hanulka pisze:kciukamy bardzo mocno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kiedy to sie skończy?????
andzelika1952 pisze:
Przepraszam ,że wstawiłam tutaj zdjęcia tego nieszczęśnika , ale on błaga o pomoc i ja także .Bezdomny piesek zamarzaMoże ktoś mógłby mu pomóc znaleźć dom?
Drugi dramat.
Kilkuletnia suczka , którą zaopiekowała się pracownica jednej ze szkół / właściciel to alkoholik /.Przyszła z wiszącą do ziemi opuchniętą i krwawiącą pochwą . Nie mogła usiąść ani się położyć , próbowała sobie ją odgryźć. Suczka waży tylko 5,5 kg. Zawieźliśmy ją natychmiast na operację. Jak się okazało była w ciąży i w tym stanie nigdy by nie urodziła , umarłaby w cierpieniach. Została także wysterylizowana. Obecnie przebywa nielegalnie w pomieszczeniu gospodarczym szkoły / ukryta przed dyrekcją/. Co dalej będzie jeśli nie znajdzie domu?
Błagam , może wiecie o kimś kto chciałby adoptować jakiegoś pieska , one tak bardzo potrzebują naszej pomocy![]()
Wiem ,że to jest forum dla kociaków , ale przecież kochamy wszystkie zwierzęta. Przepraszam, ale MILA i inne kociaki się nie obrażą.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], puszatek i 75 gości