ruru pisze:uffffff
chyba w całej łodzi powiało
Z moim uffff to chyba dalej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:uffffff
chyba w całej łodzi powiało
magdaradek pisze:żeby teraz minął szybko ten czas, po którym mała będzie już bezpieczna po zabiegu. Tu chyba decydują 2 pierwsze doby? czy pierwsza tylko? A kiedy Marysieńka jedzie do Ciebie Dulencjo?
magdaradek pisze:żeby teraz minął szybko ten czas, po którym mała będzie już bezpieczna po zabiegu. Tu chyba decydują 2 pierwsze doby? czy pierwsza tylko? A kiedy Marysieńka jedzie do Ciebie Dulencjo?
Dulencja pisze:magdaradek pisze:żeby teraz minął szybko ten czas, po którym mała będzie już bezpieczna po zabiegu. Tu chyba decydują 2 pierwsze doby? czy pierwsza tylko? A kiedy Marysieńka jedzie do Ciebie Dulencjo?
Wiesz, mogę Maryśce opłacić hotelikNie ma sprawy, jak dla mnie
magdaradek pisze:Dulencja pisze:magdaradek pisze:żeby teraz minął szybko ten czas, po którym mała będzie już bezpieczna po zabiegu. Tu chyba decydują 2 pierwsze doby? czy pierwsza tylko? A kiedy Marysieńka jedzie do Ciebie Dulencjo?
Wiesz, mogę Maryśce opłacić hotelikNie ma sprawy, jak dla mnie
hotelik? ale po co?
Sattva pisze:Nie ma co panikować.Ja odebrałam moja kotkę po usunięciu oka (była po pęknięciu oka) przez znakomitą CC tego samego dnia i wszystko było w porządku, pomijając niewielkie kłopoty z wypłukiwaniem narkozy. Marysia była dziś w lecznicy w znakomitej formie więc na pewno wszystko będzie w porządku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot], puszatek i 176 gości