Moderator: Moderatorzy
kinia098 pisze:Znam ta fundację. Ostatnio Sandra mi pomagała. Nie wiem,c zy warto wciskac im kózkę, skoro śmierć jej nie grozi. Na spokojnie będę szukać czegoś dla kózki, aż tak bardzo się nie spieszyA może akurat ktoś ze Szczecina będzie chciał kózkę, np. jako ozdobę
kinia098 pisze:Może źle to ujęłam. Chodziło mi, że jako ozdoba w sensie, że nie będzie rodzić maleństw, nie będzie zarabiać na człowikea, tylko będzie sobie chodzić w koło domku i kosić trawkę.
Nie, nie znudzila jej sie z tego powodu.
Mysia pisze:kinia098 pisze:Może źle to ujęłam. Chodziło mi, że jako ozdoba w sensie, że nie będzie rodzić maleństw, nie będzie zarabiać na człowikea, tylko będzie sobie chodzić w koło domku i kosić trawkę.
Nie, nie znudzila jej sie z tego powodu.
Tylko, że na samej trawce koza długo nie pożyje, a na pewno nie pożyje zdrowo - wbrew pozorom ma całkiem spore wymagania pokarmowe. A co z nią będzie, gdy zrobi się zimno? Gdzie będzie mieszkać? Co wtedy będzie jeść? Także o tym musisz pomyśleć, jeśli szukasz jej domu...
kristinbb pisze:No coś pięknego , nawet kózka na forum miau....![]()
![]()
Do gopodarstwa agro by pasowała...
ale takiego sympatycznego...
co by jej nie zjedli...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość