Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:A co tam po tej łacinie tak dużo napisane?? Nie rozumiem, a nie wiem czy nie trzeba się przypadkiem obrazić?![]()
Lilithian pisze:....Wiek 7 miesięcy do 2 lat, wykastrowany, wysterylizowana
Kotek ma być jedynakiem w domu dziadków, ....
Lilithian pisze:myslę, że wiek nie jest największą przeszkodą. byle państwo nie musieli się żegnać z kotem zbyt szybko (pewnie tego się boją). Jesli znasz jakiegoś dojrzałego samotnika to proszę o namiar
piotr568 pisze:Nie, Orlenek to jak Kasia pisała raczej towarzyski kocurek. Zresztą już klepnięty. Jak będzie możliwość logistyczna to pojedzie do forumowego DS i będzie miał towarzystwo
Aleksandra59 pisze:...nie widziałam (...) informacji o DS Orlenka![]()
LaGrange pisze:Nie jest źle. Czepiłbym się tylko:
- logo ^JoKot^ wygląda ciut dziwnie, jakby drewno się w tym miejscu popsuło.
- przejście między belką z menu a nagłówkiem jest nieładne, ale pewnie o tym wiesz
Jak na przygotowany na szybko projekt jest całkiem fajnie.
Lilithian pisze:czy jokot lub ktoś z przyjaciół ma na stanie kota do adopcji na już?
Zgłosiła się do mnie Pani w sprawie mojej Lilo, ale Lilo do adopcji się nie nadaje więc obiecałam znaleźć innego kotka.
Płeć i kolor bez znaczenia
Wiek 7 miesięcy do 2 lat, wykastrowany, wysterylizowana
Kotek ma być jedynakiem w domu dziadków, którzy niedawno stracili swoją 19 letnią kotkę i bardzo im smutno.
Mieszkanie w Pułtusku, blok, 4 piętro. Możliwe założenie siatek.
Kotek towarzyski i przytulaśny. Raczej nie psotnik
proszę o przysyłanie ofert ze zdjęciami na adres lilithian@shirk.pl
Wyślę zbiorczego maila wnuczce państwa szukających kota
LaGrange pisze:Kaprys2004 pisze:A co tam po tej łacinie tak dużo napisane?? Nie rozumiem, a nie wiem czy nie trzeba się przypadkiem obrazić?![]()
Lorem Ipsum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kota_brytyjka, puszatek i 110 gości