Cosia Czitka,Balbi,Mić-kopciuszki, wracajcie do gniazd!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 23, 2010 13:49 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

Boziuuuuuuu, ale on cudny !!! Zazusiu, skąd on się Wam wziął ?
Hannah wychodź ! Nordic walking jak sama nazwa wskazuje nie odbywa się w tropikach ! Ja szłam przy -12 w śniegu po łydki i było suuuuper. :D
Czitusiu aleee kupa drzewa !!! 8O
Rozumiem, że na tej kupie jest Czitka, Cośka i Mić. Balbunia w dorodze do Fredzioliny. A gdzie niedźwiedzica z maleństwem ??? Wyadoptowałas ???
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Sob sty 23, 2010 14:18 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

[quote="Hipcia"]Boziuuuuuuu, ale on cudny !!! Zazusiu, skąd on się Wam wziął ?

Błąkał się po okolicy. W środę wieczorem było bardzo zimno i przyszedł do nas do ogrodu, spragniony i zmarznięty. Musimy mu poszukać dobrego domu.

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Sob sty 23, 2010 14:29 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

Zazusia pisze:
Hipcia pisze:Boziuuuuuuu, ale on cudny !!! Zazusiu, skąd on się Wam wziął ?

Błąkał się po okolicy. W środę wieczorem było bardzo zimno i przyszedł do nas do ogrodu, spragniony i zmarznięty. Musimy mu poszukać dobrego domu.

Jak dobrze, że go wzięliście do domu.
Może ktoś go szuka?
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob sty 23, 2010 14:46 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

Dopiero wróciłam z zaśnieżonej i zamarzniętej okolicy, Zazusiu piękny kot :1luvu:
A wygląda na sierotkę? Raczej wypasiony, chyba, że to wrażenie, które robi cudne futro. Ja myślę, że on czyjś.
Chłopczyk?
Podnosimy i przy okazji dziękujemy za upiększenie wątku :P
A przy drugiej okazji cichcem fotnęłam scenę łóżkową :oops:
Obrazek
To Micio i Tuta, za łapkę Czitusię trzyma. No, może nie trzyma, ale dotyka. Razem 13 i pół kilo miłości. MićMić kocha Czitusię z wzajemnością.
W jednym pokoju muszę im zostawiać rozścielone łoże, ale nie może być za równo. Takie dołki i górki muszą być i coś jeszcze zarzuconego, żeby można było się wczołgać i udawać, że nie ma kota.
Na drewnie nie było Czitusi, ona dama, nie będzie ślicznych łapek nadwyrężać. Sprawdziła co tam za góra urosła, powąchała i kręcąc pupą (tłustą) oddaliła się piętro wyżej.
Niedźwiedzica z maleństwem śpią w Hiltonie, wieczorem doniosę im kaloryfer i coś do zjedzenia.
Chyba, że Balbusia sama pójdzie zajrzeć :twisted:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Sob sty 23, 2010 14:57 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

Czitko niedźwiedzie to ryby lubią, jak koty. Ale może by one pospać wolały do wiosny.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob sty 23, 2010 15:04 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

Ona aktywna, jakoś spać nie chce. Dzieciątko też :evil:
Ryby powiadasz?
Balbusia jest dzisiaj nafaszerowana morszczukiem :ryk:
Obrazek

czitka

Post » Sob sty 23, 2010 16:33 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

A wygląda na sierotkę? Raczej wypasiony, chyba, że to wrażenie, które robi cudne futro. Ja myślę, że on czyjś.
Chłopczyk?
Tak to chłopczyk ,był, ponieważ pozbawiony został już klejnotów. Był bardzo zaniedbany , zarobaczony , ze świerzbem w uszach. Ważył 3,5 kg. I nikt go tutaj nie szuka. Obecnie pracujemy nad nim, żeby zrobić z niego cudnego kota.

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Nie sty 24, 2010 0:03 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

Koty na kupie drzewa piękne :1luvu:

Zazusiu, i mnie się wydaje, że Twój gość nieco zaniedbany - powinien być czarny, nie brązowy... Co nie zmienia faktu, że piękny jest :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pon sty 25, 2010 9:58 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

czitka pisze:Balbusia jest dzisiaj nafaszerowana morszczukiem :ryk:

Ty uważaj bo taki faszerowany kot to może byc przysmak dla Wielkiej Niedźwiedzicy !!!

Jak tam we Wrocku ? Mróz nadal trzyma ? U nas -14 a jak u Was ?
Obrazek

Hipcia

Post » Pon sty 25, 2010 15:41 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

U nas dalej koszmar, rano - 17, teraz -10. Gady wychodzą na sekundę i wsteczny. Zimno i obrzydliwie.
Ponieważ niebawem zamarzniemy, rozważam kwestię ubezpieczenia polisą "Moi bliscy" :mrgreen:
Oglądam przez lewe ramię telewizję, a tu reklama ubezpieczenia "Moi bliscy" 8O
Dla osób między 45-tym a 85-tym rokiem życia.
I jakiś facet głosem z macicy zaprasza do ubezpieczenia osoby urodzone między rokiem a rokiem, bez zaświadczeń, bez badań, bez niczego. Od złotówki to się zaczyna czy jakoś tak, ale bardzo miły konsultant do nas zadzwoni, jezeli jesteśmy zainteresowani.
I dalej ten miodzio lektor mówi tak: po twojej śmierci bliscy dostaną nawet 30 tysięcy złotych na koszty pogrzebu i czegoś tam.
Zadzwoń, to twój ostatni dar serca... :roll: :mrgreen:

I tak się od razu ciepło zrobiło :ryk:
Obrazek

czitka

Post » Pon sty 25, 2010 21:15 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

Czitka, kurna, zajrzałam w nadziei, że zobaczę proklamację wiosny Twojego autorstwa !
No dobra, na którym kanale ten facet "głosem z macicy" :ryk: reklamuje? Powinnam chyba zapoznać się z tą kuszącą ofertą :?
Albo lepiej pójdę sobie pobuszować na Allegro w poszukiwaniu kolejnych roślinek do mojego,...hmmm..., nazwijmy to - "ogrodu". Bo przecież zima ma się ku końcowi, czyż nie ? :twisted:

bromba

Od: Śro maja 17, 2006 16:26

Post » Pon sty 25, 2010 22:08 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

A koty dziedziczą ???
Przeciez chyba nikt im bliskości nie może odmówic, szczególnie w nocy w łóżku :twisted:
Obrazek

Hipcia

Post » Wto sty 26, 2010 10:46 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

bromba pisze:Czitka, kurna, zajrzałam w nadziei, że zobaczę proklamację wiosny Twojego autorstwa !(...)

Czitka ogłasza wiosnę gdy widzi sąsiada krzątającego się w ogrodzie :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto sty 26, 2010 11:12 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

A on w rakach i z czekanem ! :P
Obrazek

Hipcia

Post » Wto sty 26, 2010 11:19 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- Wrocław -17!!!!!Nie wytrzymam..

Dobra, ogłaszam czekanie na wiosnę. Pewnie idzie :P
Obrazek
Jak długo drą ryje przy drzwiach, to sadzam w oknie, brrrr.....
Mam jakieś dynie chyba a nie koty, zwłaszcza z tyłu 8O
Facet głosem z macicy mówi na jedynce, albo dwójce, innych kanałów nie mam :(
A tak przy okazji, co to za karma Biomil? Dostałam ze sklepu lekko przeterminowaną za darmo i bardzo smakuje. Drogie to? A pożyteczne?
Obrazek

czitka

[poprzednia][następna]