Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Nie sty 24, 2010 0:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Witaj nocną porą :wink:
A ja w sumie chyba nawet chciałbym żeby moje panny spróbowały czegoś innego niż sucha karma , kilkakrotnie spotykałem sie z opiniami że dieta oparta na surowej wołowince mogła by pozytywnie wpłynąć na stan zdrowia nakrapianej panny , cóż z tego skoro ani ona ani też jej koleżanka nawet sie nie tkną żadnej surowizny :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sty 24, 2010 0:13 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Tadek i Bidzia też nie tykają niczego poza chrupkami, tak już mają od nowości. Tak samo było z Buśką, odwidziało jej się dopiero przy okazji problemów z dziąsłami. Teraz codziennie wręcz czeka na swojego miamorka i zjada go z dzikim apetytem - normalnie jakby mi ktoś kota podmienił :roll: :wink:
Ale wiktuały w rodzaju dżemu, miodu, herbatników, moreli, bananów i innych owoców, kiełków słonecznikowych, kiszonych ogórków, żółtego sera czy musli jadają tylko (za sprawą kradzieży rzecz jasna, innymi drogami nie dowiedziałabym się przecież, że koty mogą takie rzeczy lubić :roll: ) Julek, Pluszak i czasami Nuśka.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sty 24, 2010 0:21 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Zawsze to jakieś urozmaicenie diety Wielbłądziu :wink:

bubor

Post » Nie sty 24, 2010 10:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbladziu - jestem, moc cieplych mysli przesylam.

A sciereczki ze zlewu sa swietne do zabawy - Zuza najbardziej lubi rozowe :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Nie sty 24, 2010 13:20 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądziu , Dranie ......... :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Nie sty 24, 2010 18:11 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Jesteśmy, jestem...
Trudno pogodzić się z tym, co chyba będzie mniejszym złem - a jednak przykra jest świadomość, że dajesz z siebie robić jelenia ku czyjejś niewątpliwej satysfakcji... Gdybym miała więcej zdrowia, na 100% dochodziłabym swego - ale zdrowia nie mam i wszyscy wokoło powtarzają mi, żebym nie porywała się na coś, na co może nie starczyć mi siły :( Pieprzona zapaść, która odebrała mi wszystko :( :( :(

Jest jeden niewątpliwy plus: jeśli wybiorę to, ku czemu powoli się skłaniam, jest chociaż spora nadzieja, że będę miała szanse raz na zawsze zapomnieć o całym tym śmierdzącym g***** i o ludziach, o których naprawdę nie warto pamiętać. I może we mnie samej kiedyś to wszystko minie, zniknie, wyczerpie się wreszcie... Nie wiem, czy to jeszcze jest nadwrażliwość, czy już choroba psychiczna - wiem tylko, jak cholernie to wszystko razem boli :( :( :(

Powinnam posprzątać mieszkanie...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie sty 24, 2010 18:13 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Monika pisze:A sciereczki ze zlewu sa swietne do zabawy - Zuza najbardziej lubi rozowe :twisted:

Najlepsze są małe żółte gąbeczki, takie prosto z wody :D
Podpisano: Pluszak

Wielbłądzio

Post » Nie sty 24, 2010 18:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wszystkie gąbeczki są fajne,
Lafinka

I nieustanne kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 25, 2010 9:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:
Monika pisze:A sciereczki ze zlewu sa swietne do zabawy - Zuza najbardziej lubi rozowe :twisted:

Najlepsze są małe żółte gąbeczki, takie prosto z wody :D
Podpisano: Pluszak

Zuza zainteresowana wielce obiecala dorwac zolta gabeczke :mrgreen:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pon sty 25, 2010 13:07 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Dzień dobry wszystkim.
Dopiero zwlekłam się z łóżka i zastanawiam się, czy za chwilę tam nie wrócić, trzęsie mną :roll: :( Draństwo porozsiadało się dookoła, zdziwione są chyba, że o tej porze jestem domu - mówiłam im już co prawda, że Mamusia będzie teraz na wariackim zwolnieniu - ale czy ci analfabeci mogli cokolwiek zrozumieć :wink: ...?
Nie wiem, gdzie jest moja normalność, chciałabym jak najszybciej do niej wrócić, wrócić zanim do końca oszaleję z bezsilności :(
Kurka wodna, jak dotąd nie byłam specjalnie uprzedzona do policjantów, nie wierzyłam we wszystkie legendy, które o tej kaście krążą.
Nie lubię życzyć ludziom wszystkiego najgorszego, ale... &%P@^*$@ :twisted: . Bo tylko tyle mogę :(

Wielbłądzio

Post » Pon sty 25, 2010 13:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Witaj popołudniową porą . :wink:
Wydaje mi sie że pannom bardzo pasuje moja obecność w domu , chociażby dlatego że niemal co godzinę przychodzą sie poskarżyć że miseczka pusta :wink: . . Wczoraj wieczorem w trakcie domykania balkonu klamka od drzwi została mi w ręce dzięki czemu pannice mają przymusowy odwyk od posiedzeń na świeżym powietrzu ,a ile było dziś wrzasków pod balkonowymi drzwiami :lol: :wink:
Trzymaj sie Wielbłądziu i wygłaskaj sowicie Drańską bandę :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pon sty 25, 2010 13:20 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Głaskanie głaskaniem, ja im (i sobie :twisted: ) powinnam tę Drańską komunę wreszcie wysprzątać :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Pon sty 25, 2010 13:30 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:Głaskanie głaskaniem, ja im (i sobie :twisted: ) powinnam tę Drańską komunę wreszcie wysprzątać :roll: ...

Co fakt to fakt choć jest to syzyfowa praca , ileż to razy zaraz po zrobieniu porządków panny biorą sie do ustawiania wszystkiego po swojemu , nie mówiąc już o nagminnym uzupełnianiu stanu dopiero co wyczyszczonej kuwety :roll: .

bubor

Post » Pon sty 25, 2010 14:38 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

O, u Was też od razu po wyszorowaniu kuwet ustawia się do nich kolejka kontrahentów :roll: :twisted: ?

Wielbłądzio

Post » Pon sty 25, 2010 14:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Co prawda dwuistotowa kolejka ale jednak , nieraz nawet nie zdąże nałożyć pokrywy na kuwetę a w środku już ktoś siedzi :twisted:

bubor

[poprzednia][następna]