Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 25, 2010 11:34 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

magdaradek pisze:buahahahahahahahha :ryk: wiedziałam, wiedziałam~!!!!!!!!!!!!!!!!
no to pięknie hihihihi :mrgreen:
Zorro jest boski.
Znów będą pogryzione kapcie i posikane dywaniki :twisted: :twisted: :twisted:
to tylko jeszcze nie wiem, gdzie trzeci szczenior się zadekował........ :roll:

no normalnie śmieszne jak nie wiem co :twisted: ;)

jak przeczytasz z uwagą posta CoolCaty o desancie szczeniaków ze schronu, to nie powinnaś mieć problemów z odgadnięciem gdzie jest trzeci szczeniak :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sty 25, 2010 11:56 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

tia.......już wiem
Euzebiusz :twisted: :twisted: :twisted:
normalnie wariatki jesteście :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon sty 25, 2010 12:11 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

Kurde, on jest taki odlotowy, że szok. Zorro vel Corro Wrzesiński - nie nie mogę :mrgreen: Rób mu Inguś fotki - on migiem znajdzie domek.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon sty 25, 2010 12:14 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

CoolCaty pisze:Kurde, on jest taki odlotowy, że szok. Zorro vel Corro Wrzesiński - nie nie mogę :mrgreen: Rób mu Inguś fotki - on migiem znajdzie domek.

najpierw to niech przestanie kasłać :roll: widzimy się dziś w lecznicy...

EDIT: doczytałam na schroniskowym, że stawiacie na robaki? to co? nie przyjeżdżać? bo ja nie wiem, co w takim psie może siedzieć :oops: on też chyba kicha trochę,,, no i nie znalazłam nigdzie siuśków... kupy były, i owszem, ale kałuży nie możemy zlokalizować...

Georg-inia

Post » Pon sty 25, 2010 12:18 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

Nie przyjeżdżać. Wczoraj na robale dostały. Jak masz immunodol to mu daj - 1 tabl 1 raz dziennie.

CoolCaty

Post » Pon sty 25, 2010 12:21 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

Georg-inia pisze:
CoolCaty pisze:Kurde, on jest taki odlotowy, że szok. Zorro vel Corro Wrzesiński - nie nie mogę :mrgreen: Rób mu Inguś fotki - on migiem znajdzie domek.

najpierw to niech przestanie kasłać :roll: widzimy się dziś w lecznicy...

EDIT: doczytałam na schroniskowym, że stawiacie na robaki? to co? nie przyjeżdżać? bo ja nie wiem, co w takim psie może siedzieć :oops: on też chyba kicha trochę,,, no i nie znalazłam nigdzie siuśków... kupy były, i owszem, ale kałuży nie możemy zlokalizować...

kocyki posprawdzaj :mrgreen:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon sty 25, 2010 12:25 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

:roll: a w ogóle to on jest bardzo grzeczny, całą noc spał w koszyczku, tylko naznosił tam sobie zabawek i moje kapcie... dziewczyny, a w ogóle to jaki on jest stary? znaczy ile ma?
ja pitolę, podobno się uczę w technikum wet, a wieku psa nie umiem rozpoznać :oops:

Georg-inia

Post » Pon sty 25, 2010 12:32 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

Na oko, to ona tak z 8-9 tygodni ma, ale trzeba by w gębę dokładnie zajrzeć.

CoolCaty

Post » Pon sty 25, 2010 12:36 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

CoolCaty pisze:Na oko, to ona tak z 8-9 tygodni ma, ale trzeba by w gębę dokładnie zajrzeć.

mamy już wszystkie ząbki chyba. Immunodol został pożarty. To jest jednak super z psem - wszystko zeżre :mrgreen:

Georg-inia

Post » Pon sty 25, 2010 12:43 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

Georg-inia pisze:
CoolCaty pisze:Na oko, to ona tak z 8-9 tygodni ma, ale trzeba by w gębę dokładnie zajrzeć.

mamy już wszystkie ząbki chyba. Immunodol został pożarty. To jest jednak super z psem - wszystko zeżre :mrgreen:

Taaaaa.... to zależy. Mam psa (Pampę) która jeśli chodzi o tabletki jest nieruszalna. Nie zjada, podanie jej czegokolwiek to jest gehenna bardzo rzadko kiedy zakończona sukcesem (podobnie jak czesanie). A Lalucha z kolei zjada wszystko co jej sie da. Można rzucić na ziemię tabletkę i Ona ją zje.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon sty 25, 2010 13:05 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

No nie mogę, Inga sobie na tymczas owieczkę wzięła, koty to normalka, rozumiem jeszcze psa, ale owieczka 8O
Ktoś (a raczej ktosia) kiedyś z kozą kombinowała, no brechawki dostaję jak tylko sobie przypomnę :mrgreen: ale o owieczce to jeszcze nie słyszałam :mrgreen: Teraz będzie owieczkę badała, macała, oglądała, zagladała w paszczę, bo pewnie do szkoły na jakieś zajęcia potrzebne.
A wychodzisz z nią na spacer? Pewnie nie bo za zimno :roll: Szkoda, bo jak bym wiedziała że chodzisz to bym specjalnie z pracy wyskoczyła zobaczyć ten spacerek :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 25, 2010 13:08 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

gosiaa pisze:A wychodzisz z nią na spacer? Pewnie nie bo za zimno :roll: Szkoda, bo jak bym wiedziała że chodzisz to bym specjalnie z pracy wyskoczyła zobaczyć ten spacerek :mrgreen:

ooo, a ja po pracy nawet bym się pofatygowała, a co :)
taki widok nie często się zdarza :kotek:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon sty 25, 2010 13:12 Re: Georg i Klemens. Nuda codzienności ;)

Monostra pisze:Obrazek
:ryk: :ryk: :ryk:

sie nie ma co smiac, toz owiecka jak zywa :mrgreen:
A ja spoznione zyczenia pisze- Gina- sto lat :piwa:
ps...zasikane dywaniki? :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon sty 25, 2010 13:31 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

nie mamy dywaników, po ostatnim szczeniorku dwa lata temu zostały wywiezione na ranczo w celu wietrzenia na dworzu i już nie wróciły :) TZ obleciał całe mieszkanie, macając kocie posłanka i budki. Śiuśków nie ma 8O

Nie chodzimy na spacer, zimno jak nie przymierzając w psiarni, a poza tym szczyl nieszczepiony - przynajmniej nie znalazłam żadnego info w książeczce. Ale możecie nas odwiedzić w domku :D
on jakoś mało je chyba... został przywieziony z karmą - właśnie, komu mam kasę oddać? niby podjada po chrupku, ale jakoś niewiele. Obiadek się studzi aktualnie. Mięsko z makaronikiem i marchewką. Jesssuuu, dla chłopa nie gotuję, to teraz dla szczeniaka mi przyszło przy garach stać :roll:
Próbowałam go rozczesać, ale mam chyba niedobrą szczotkę, bo on nie chce być czesany, macha łapiskami jak głupi... i może ktoś mi powie, czemu to czarne ucho jest prawie łyse? uszy chyba też są do czyszczenia, muszę sprawdzić, czy mam jakiś płyn.
Dziś rano było pierwsze spięcie. Mały głupek sobie wymyślił, że się z Georgiem zaprzyjaźni :roll: oczka ma jeszcze oba, ale musiał dostać, bo nas piszczenie obudziło...

Georg-inia

Post » Pon sty 25, 2010 13:44 Re: Georg i Klemens. Nuda? marzenie. Przynieśli szczeniora...

Teraz się przyjrzałam! No faktycznie Inga jest nieco hmm hmmm no oryginalna, żeby ze schronu nie kota, a owieczkę przywieźć. To jakaś nowa ekstrawagancja! :) A czy to będzie duża owieczka?

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

[poprzednia][następna]