Trójka drombo i ona, pies i nowy mały duży :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 25, 2010 8:59 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

maggia pisze:Hej! :D

To idźcie już do USC, bo może terminu nie być. Moja koleżanka ma rezerwacje od roku na 26 czerwca, wesela również nie robi.

hej Madziu :)

od roku ma rezerwację w USC? 8O przypuszczam, że w Poznaniu? liczę, że w Czerwonaku taki oblężony nie będzie :wink:
jeśli w USC trzeba mieć akty urodzenia, to tż będzie w domu dopiero w marcu, więc i tak musimy poczekać :roll: chyba, że można zarezerwować datę bez.. ?
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pon sty 25, 2010 9:14 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

catawba pisze:

To idźcie już do USC, bo może terminu nie być. Moja koleżanka ma rezerwacje od roku na 26 czerwca, wesela również nie robi.

od roku ma rezerwację w USC? 8O przypuszczam, że w Poznaniu? liczę, że w Czerwonaku taki oblężony nie będzie :wink:
jeśli w USC trzeba mieć akty urodzenia, to tż będzie w domu dopiero w marcu, więc i tak musimy poczekać :roll: chyba, że można zarezerwować datę bez.. ?

Trzeba mieć akty urodzenia i musicie być razem. właśnie zapytałam koleżanki.
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon sty 25, 2010 9:20 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

maggia pisze:
catawba pisze:

Trzeba mieć akty urodzenia i musicie być razem. właśnie zapytałam koleżanki.

dzięki. no to klops.. przypuszczam, że nikt nam aktów nie wyśle pocztą.. :roll:
ale wierzyć mi się nie chce, żeby w USC były takie kolejki .. :roll:
Obrazek

catawba

Post » Pon sty 25, 2010 9:21 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Piękna Mycha :1luvu:
Jak mała ruska na focie wygląda :1luvu:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon sty 25, 2010 9:32 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Avian pisze:Piękna Mycha :1luvu:
Jak mała ruska na focie wygląda :1luvu:

ach dziękuję, dziękuję.. :)
to masz jeszcze taką Mychę, może coś jeszcze wypatrzysz u niej :)

Obrazek

ja już nie wiem z czym ona wymieszana.. z brytka już dawno zrezygnowałam..
Obrazek

catawba

Post » Pon sty 25, 2010 10:01 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

catawba pisze:

ale wierzyć mi się nie chce, żeby w USC były takie kolejki .. :roll:

Kolejki są pewnie, ale na soboty. Jak chcesz ślub w tygodniu to bez problemu.

Podejrzewam też, że w Poznaniu to jednak więcej ślubów j est.
Obrazek

maggia

Post » Wto sty 26, 2010 8:41 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

po 5 obudziło nas warczenie kota.. patrzę pod łóżko, a tam Benuś i Kacper. zwykle to Kacper warczy na Songo, jak ten go goni.. a tym razem to Benuś, zjeżony jak szczotka.. 8O
już myślałam, że chory, coś mu jest.. a tu patrzę, z paszczy mu wystaje..... ogonek :strach:
tż oczywiście dumny jak paw, że to jego kot złapał mysz :roll:

Madziu ślub zapewne chcielibyśmy w sobotę... no cóż.. zobaczymy jak to wyjdzie..
Obrazek

catawba

Post » Wto sty 26, 2010 16:57 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Haniu USC wysyłają akty urodzenia pocztą. Ty myślisz ,że ja brałam urlop i kulałam się te 300 km w jedną stronę ?? :wink: Trzeba napisać pismo do urzędu z prośbą o akt potrzebny do zawarcia ślubu. Koszt wydania 20 zł (chyba) Oni to od razu wysłali do urzędu, w którym jestem teraz zameldowana.Aha i musieliśmy złożyć dokumenty na 30 dni przed ślubem.

Mycha dobrze wymieszana :lol: Śliczna jest i taka duża już :1luvu:
Gratuluję dzielnemu łowcy :ok:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Wto sty 26, 2010 20:13 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

O to u was kot przynajmniej zapracował na swoją miskę :mrgreen:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro sty 27, 2010 9:06 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Dzień Doberek! :D
Obrazek

maggia

Post » Śro sty 27, 2010 9:15 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

FluszakPluszak pisze:Haniu USC wysyłają akty urodzenia pocztą. Ty myślisz ,że ja brałam urlop i kulałam się te 300 km w jedną stronę ?? :wink: Trzeba napisać pismo do urzędu z prośbą o akt potrzebny do zawarcia ślubu. Koszt wydania 20 zł (chyba) Oni to od razu wysłali do urzędu, w którym jestem teraz zameldowana.Aha i musieliśmy złożyć dokumenty na 30 dni przed ślubem.

Mycha dobrze wymieszana :lol: Śliczna jest i taka duża już :1luvu:
Gratuluję dzielnemu łowcy :ok:

Ooo to dzięki za info.. tylko jak za to się płaci (wyobraźni mi brakuje)? a i Łukasz jest nadal tam u siebie zameldowany, to czy można ich poprosić o przesłanie na nasz adres?
niestety pewnie jeszcze przez jakiś czas małżeństwa każde z nas będzie zameldowane w różnych częściach Polski.. :roll: irytujące to..

a Mycha rośnie.. już są całe 2 kg kota, choć wydaje mi się taka malutka..

tu ze swoją miłością ;) Obrazek a tak patrzy, jak nie dostanie kurczaka.. :) Obrazek
Obrazek

catawba

Post » Śro sty 27, 2010 9:19 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Hannah12 pisze:O to u was kot przynajmniej zapracował na swoją miskę :mrgreen:

ano.. :wink: najdzikszy z naszych kotów w końcu 8)
dziś mi się śniło, że Kacper wędrował z ogonkiem w pysku, ale to był tylko sen.. :roll:
aczkolwiek, Kacper znów przesiaduje w kuchni przy szafkach. nie wiem skąd ta mysia się wzięła, ale pewnie nie jest ostatnią, jeśli mamy dziurę w ścianie za szafkami.. :roll:
a tż nie chce kuchni rozmontowywać ;)
Obrazek

catawba

Post » Śro sty 27, 2010 9:19 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

maggia pisze:Dzień Doberek! :D

cześć Madziu :D
Obrazek

catawba

Post » Czw sty 28, 2010 8:54 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

znów nas zasypało.. wczoraj jak wracałam z pracy ok 22 to nasza droga miała takie zaspy, że w pewnym momencie nic absolutnie nie widzieliśmy.. już nas widziałam na płocie sąsiada lub drzewie :strach: śnieg jest sypki, więc cały z pola zwiewa na drogę. a drogówki tu nie ma nadal :evil:
dziś o 7 ludzie się już pozakopywali, tż jechał odkopać i odśnieżyć drogę...

a jak tak wieje, to u nas w domu zimno się robi. wczoraj było 16 st. jak wróciłam z pracy :roll:
Obrazek

catawba

Post » Pt sty 29, 2010 19:14 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Wreszcie trafiłam do tego weselnego wątku :wink:
Haniu, gratuluję!
A przy okazji, przez całe nasze małżeństwo, 10 lat, ja jestem zameldowana w Krośnie, K.we Wrocławiu, a mieszkamy jeszcze gdzie indziej i nie ma z tej przyczyny większych problemów, czego i Wam życzymy.
Nas też regularnie zasypuje i zawiewa, to dlatego, że nie odmawiamy różańca - tak nam to wczoraj wyjaśnił pan pługowy.
A Wy odmawiacie? :twisted:
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

[poprzednia][następna]