Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Dziś na kociarnią przytaszczyłam Nową Lokatorkę. Znaleziona na w pół zmarznięta. Nie wiem co będzie dalej, ale liczę ze moze dojdzie do siebie u Nas. Kotka jest bardzo kontaktowa. Szukała pomocy i ją dostała. Kto z Nas przeszedł by obojętnie obok takiej potrzebującej, błagającej o pomoc istotki?
Dodatkowo prawdopodobnie jest cięzarna i ma świerzbowca skórnego![]()
Kotka nie jest pierwszej młodości. Nie byłam w stanie określić w przyblizeniu jej wieku poniewaz ma zerwaną wargę /prawdopodobnie przymarzła jej do czegoś i zerwała/.
Kotka ma na imię Astra - prosimy o kciuczki dla małej
mar_tika pisze:Teresa przywieź jutro na kociarnię szczepionkę .Prawdopodobnie Peja załapał grzyba .
I oddaj mi kable.Dziś jestem uziemiona akumulator mi zdechł ,prostownika w okolicy nie ma, więc na kable musze spróbować odpalić
MIKUŚ pisze:Dziś na kociarnią przytaszczyłam Nową Lokatorkę. Znaleziona na w pół zmarznięta. Nie wiem co będzie dalej, ale liczę ze moze dojdzie do siebie u Nas. Kotka jest bardzo kontaktowa. Szukała pomocy i ją dostała. Kto z Nas przeszedł by obojętnie obok takiej potrzebującej, błagającej o pomoc istotki?
Dodatkowo prawdopodobnie jest cięzarna i ma świerzbowca skórnego![]()
Kotka nie jest pierwszej młodości. Nie byłam w stanie określić w przyblizeniu jej wieku poniewaz ma zerwaną wargę /prawdopodobnie przymarzła jej do czegoś i zerwała/.
Kotka ma na imię Astra - prosimy o kciuczki dla małej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murraynah i 65 gości