Moderator: Estraven
Tysiek pisze:Siostry Czarowne proszę o kciuki dla mojego nowego czarnego nabytku - zgarnięty dziś z parkingu z soplami przy oczkach, nosku i pyszczku. Zaawansowany kk, dyszy jak parowóz, oby nie były zajęte płuca.
Tysiek pisze:Siostry Czarowne proszę o kciuki dla mojego nowego czarnego nabytku - zgarnięty dziś z parkingu z soplami przy oczkach, nosku i pyszczku. Zaawansowany kk, dyszy jak parowóz, oby nie były zajęte płuca.
barba50 pisze:Basica pisze:a na mnie Siotra Podliczająca trzepnęła miotłą...
No dobra co by sprawiedliwości stało się za dość: Siostro Psiama nio, nio nio nie wolnoI tu machanie miotłą
![]()
Tyle, że niemrawe po całym dniu pełnym zajęć
Erin pisze:I proszę o fotkę Kosi
Bolkowa pisze:Mnie studniówka za dwa lata czeka, chyba,że duży postanowi dogłębnie każdą klasę przerabiać to może być dłużej.
Dzisiaj młodego odwiozłam na obóz - po drodze utknęłam w lesie pod górkę - samochód zatrzymał się przede mna po czym ruszył, mnie natomiast ruszyć się nie udało, panowie jakimś cudem wypchnęli mnie na równą drogę i jeszcze gaźnika nie przepaliłam. Za to złapałam panę. Do domu wróciłam na 3 zimówkach i jednej letniej, zapasowej oponie. Teraz litr herbaty z cytryną grzeję, żeby do zwykłej temperatury się dogrzać.
Basica pisze:kochane Siostrzyczki....i Fiona i P. Bigoszewska w jakiś sposób maja nagłosnioną działalność, ja głosuję za kocurkiem całkowicie niemedialnym, o nim nie będą pisały gazety, ani nie zrobi relacji telewizja, nie dostanie pomocy z innego źródła, tylko My możemy nieco pomóc, jedna ampułeczka to koszt 214 zł, nie do przeskoczenia dla zwykłego zjadacza chleba....a ampułek trzeba kilka
ja głosuję za Sykusiem
barba50 pisze:..................ale bardzo proszę NIE KOMENTOWAĆ w trakcie głosowania dlaczego głosujecie na tę kandydaturę, a nie tamtą, że ta jest medialna, a tamta nie.
W trakcie głosowania nie ma już agitacji
Nooo![]()
solangelica pisze:bry
melduje sie ze jeszcze nie zamarzlam
przed chwila TŻ wszedl do lazienki sie umyc. termometr stracil pion z rteci... kreski na nim siegaja tylko -5...
teraz jest -2 bo sie umyl i sie ciut zagrzalo.
ja sie dzis nie myje, chromole.
jasdor pisze:solangelica pisze:bry
melduje sie ze jeszcze nie zamarzlam
przed chwila TŻ wszedl do lazienki sie umyc. termometr stracil pion z rteci... kreski na nim siegaja tylko -5...
teraz jest -2 bo sie umyl i sie ciut zagrzalo.
ja sie dzis nie myje, chromole.
I słusznie ! A co ! Jutro sie ociepli to i może będziesz mieć 0 (zero) to się będziesz myć!
Basica pisze:to niesprawiedliwe....pouczasz Siostro jedną to i na drugą trzepnij miotłą....a Sykus jest cały czarny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 158 gości