U nas ma być ponoć -25 w dzień

Ałła, nie mam takich ciuchów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:A o której?Te 20 to u nas o 9.99 było..Zapewne wczesnym rankiem duuużo mniej..
dune pisze:kalair pisze:A o której?Te 20 to u nas o 9.99 było..Zapewne wczesnym rankiem duuużo mniej..
Nie wiem o której , on mierzy cała dobę - to był najzimniejszy moment doby....co to za godzina 9.99
OKI pisze:Kociastym naszym to dobrze, nie muszą się przejmować, ile na dworze![]()
U nas ma być ponoć -25 w dzień![]()
dune pisze:kalair pisze:A o której?Te 20 to u nas o 9.99 było..Zapewne wczesnym rankiem duuużo mniej..
Nie wiem o której , on mierzy cała dobę - to był najzimniejszy moment doby....co to za godzina 9.99
OKI pisze:dune pisze:kalair pisze:A o której?Te 20 to u nas o 9.99 było..Zapewne wczesnym rankiem duuużo mniej..
To krecia godzina jest
kalair pisze:OKI pisze:Kociastym naszym to dobrze, nie muszą się przejmować, ile na dworze![]()
No, ja też za bardzo nieTrzeba z futerek kotki ogołocić!![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Kociastym naszym to dobrze, nie muszą się przejmować, ile na dworze![]()
No, ja też za bardzo nieTrzeba z futerek kotki ogołocić!![]()
Jakbym miała jeszcze ze trzy takie Taćki, to można by było pokombinować
kalair pisze:Ale z trzech kotów to już coś!
OKI pisze:kalair pisze:Ale z trzech kotów to już coś!
Ale tylko jedna się nadaje
kalair pisze:Etam, z każdej coś będzie, I się uzbiera choćby na krótkie futereczko.
OKI pisze:kalair pisze:Etam, z każdej coś będzie, I się uzbiera choćby na krótkie futereczko.
Futro z Szelmy to cienizna straszna by była, a kichającej Młodej nie rozbiorę![]()
Tylko Taćka się nadaje
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Etam, z każdej coś będzie, I się uzbiera choćby na krótkie futereczko.
Futro z Szelmy to cienizna straszna by była, a kichającej Młodej nie rozbiorę![]()
Tylko Taćka się nadaje
Dobra, Młodą oszczędzimy, a Taćka ma futra za trzy koty, to spoko!![]()
![]()
Na jakieś ciepłe mufki starczy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości