Kotomania III-czyli ja+4 koty+mała Zoe-nowe foty s.88

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 13:38 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Oj wstrętne :evil:
:wink:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Śro sty 20, 2010 18:04 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Chyba na Koci Łapci jest wątek o migrenie-jak znajdziesz czas,to sobie poszukaj,może tam znajdziesz jakieś rady?
U mnie w momoencie pozbycia sie problemu-TŻ-a,migreny stały się rzadkością-mam ją na podłożu nerwowym(najprawdopodobniej!)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 20, 2010 19:51 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Przepraszam za moja ignorancje ,ale co to jest ten TZ ? :oops:
Obrazek

asijek

Post » Śro sty 20, 2010 19:55 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: -miałam ten sam problem w czasie początkowej bytności na forum,ale nie miałam odwagi zapytać-jakoś sama doszłam drogą dedukcji,że jest to Towarzysz,Towarzyszka Życia!
Pytaj o wszystko,dobrze,że masz odwagę zapytać-jesteśmy tu po to by wyjaśniać,pomagać ,tłumaczyć!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro sty 20, 2010 20:46 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :piwa: dzięki :ok:
Obrazek

asijek

Post » Śro sty 20, 2010 22:35 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

kropkaXL pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: -miałam ten sam problem w czasie początkowej bytności na forum,ale nie miałam odwagi zapytać-jakoś sama doszłam drogą dedukcji,że jest to Towarzysz,Towarzyszka Życia!
Pytaj o wszystko,dobrze,że masz odwagę zapytać-jesteśmy tu po to by wyjaśniać,pomagać ,tłumaczyć!

Ja też długo nie mogłam zajarzyć co to znaczy,ale jak zobaczyłam,że jedna,druga tak pisze ,to juz zajarzyłam
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 21, 2010 10:04 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

[quote="kropkaXL"]
U mnie w momoencie pozbycia sie problemu-TŻ-a,migreny stały się rzadkością-mam ją na podłożu nerwowym(najprawdopodobniej!)[/
Przykro mi z powodu "Twojego problemu" :? :cry:
Obrazek

asijek

Post » Czw sty 21, 2010 18:28 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Asiu-na całe szczęście pozbyłam się tego "problemu",a łatwo nie było-o nie!!!!
Teraz jestem sama-tylko z kotami i wreszcie czuję sie wolna!
Życie w towarzystwie wampira psychicznego to otchłań!-nie życzę nawet wrogowi!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 21, 2010 20:04 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Noi bardzo dobrze , najważniejsze ,ze teraz jest lepiej :ok: :ok: :ok:
Obrazek

asijek

Post » Pt sty 22, 2010 5:52 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Spluwam przez lewe ramię,żeby nie zapeszyć! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sty 22, 2010 21:55 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Się przywitam weekendowo.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 22, 2010 23:04 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Witaj Kasiu!
Ja o dziwo jeszcze na kołach bo czekam na skończenie przerwy w oglądaniu serialu-Ziemia2-kiedys go ogladałam,a dzisiaj kolezanka przesłała mi link do stronki z serialami,ale po 48 minutach trzeba odczekać godzinkę,żeby móc dalej oglądać,ale to jest bezpłatne!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sty 23, 2010 20:13 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Znów popełniłam straszne przewinienie-przemyciłam do pralni Braciszków-kotki spod bloku-jest tak strasznie zimno,że nie mogą byc na dworze,na szczęście nikt poza mną i sąsiadem jeszcze o tym nie wie,może uda mi się je przetrzymać przez tę najgorszą pogodę?
Nie mogę icg trzymać w klatce w mojej piwnicy ,bo tam jest dla nich dwóch za mało miejsca i jest całkiem ciemno,a w pralni mają dużo miejsca i światło dzienne-oby tylko ci "dobrzy ludzie",którzy tak mi dokopali jesienią ,nie dowiedzieli się o tym!
Kociny maja ciepło,legowisko,wode i jedzonko,kuwetę-nawet już czyściłam,bo umieją z niej korzystać!!!-kociny,które nigdy nie były w domu!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sty 23, 2010 21:14 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Ty to masz serducho :1luvu:
A ja kilka dni temu musiałam ustawić do pionu sąsiadkę, która zaczepiła moja córkę pod blokiem i zaczęła jej gadać ,ze nie życzy sobie , żeby kot (którego dokarmiamy , bo został porzucony prze "ludzi" podczas przeprowadzki)wchodził do ogródka , bo może jest chory i bla bla bla . Jak mi to córa powiedziała , to w te pędy na gore :evil: do tej małpy poszłam i pytam się grzecznie co jej kot przeszkadza i czy w takiej sytuacji , jak zobaczę kota na ternie posesji to mam do niego strzelać czy mogę wynieść mu jedzenie ? Zaczęła się tłumaczyć ,ze ona się boi o synka , bo ten kot może chory . No to ja jej na to z uśmiechem na ustach , ze dość niedawno zawlekłam kota do weterynarza i nie ma obaw do strachu i , ze następnym razem wolałabym ,żeby zwróciła się bezpośrednio do mnie jak ma jakiś problem.A co :lol: kot jej przeszkadza , myślałby kto :piwa:
A tak z ciekawości , to co się wydarzyło jesienią??? :cat3:
Obrazek

asijek

Post » Sob sty 23, 2010 22:14 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Kasiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: żeby było dobrze.
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

A może uda się je obfocić i spróbować poszukać im domków?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]