Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:Cześć dziewczętaWołałyście mnie? Duża zajeła komputer i wątki odwiedza, bo dawno nie byliśmy
Ale chętnie z wami pogadam
![]()
Toril
Cześć Torilku!![]()
Powiedz, czy futerko Cię grzeje? Bo my mamy takie skąpe futerka, a tak zimno..
GrzejeAż mi gorąco jest i leżę na podłodze. Nawet mi się bawić nie chce. A dzisiaj nie byliśmy na balkonie, bo za duży mróz. Ciekawe dla kogo
![]()
Toril
anulka111 pisze:To samo u nas-na balkon nie ,bo mroz, choinka nie , bo nie, ozdoby nie do zabawy ,bo nie ....
Gang sterroryzowany przez Duża
Sihaja pisze:Jak dobrze tym kotkom, co to nie muszą w taki mróz wychodzić z domku....
alus1 pisze:hmm co to nie wiem ale wygląda na ziemniaki, cebulę...hmm
kalair pisze:alus1 pisze:hmm co to nie wiem ale wygląda na ziemniaki, cebulę...hmm
Dobrze kombinujesz.![]()
To są ziemnaczanki-kuchnia rumuska. Kulki z ziemniaczków. Ze śmietaną, ale nie polane, bo by nic nie było widać. Zapiekane w piekarniku.
kalair pisze:Sihaja pisze:Jak dobrze tym kotkom, co to nie muszą w taki mróz wychodzić z domku....
Dokładnie! A jak pomysleć o bezdomniaczkach..
Nasze syte, [no, prawie]w ciepełku. wymiziane..
alus1 pisze:kalair pisze:alus1 pisze:hmm co to nie wiem ale wygląda na ziemniaki, cebulę...hmm
Dobrze kombinujesz.![]()
To są ziemnaczanki-kuchnia rumuska. Kulki z ziemniaczków. Ze śmietaną, ale nie polane, bo by nic nie było widać. Zapiekane w piekarniku.
ciekawe kto tarł ziemniaki dzisiaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Aga OdFarfocla, Google [Bot], Marmotka i 60 gości