Koty mają tydzień potem trafią do schronu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:jakby co mogę z Tobą pojechać do okulisty, on mnie zna, mam nadzieję, ze pozwoli zaplacić po wyplacie - jesli tak, to sobie poradzę. Bo do wypłaty choćbym chciała, nie pomogęAle nie chcę dotykac sie do tych kotow, jesli są nieszczepione, do Ciebie też na wszelki wypadek nie, więc musiałybyśmy się spotkać w lecznicy + prośba o zabranie od razu do lekarza slepinki z piwnicy.
Never pisze:to złap ja albo powiedz na kiedy umawiac wizyte - ja mysle, ze od razu zabierzemy tam wszystkie te koty, ktore mają problem z oczami. Mi zalezy zeby zbadac tę kotkę z lecznicy, bardzo....Ja się umówię do lekarza i pojedziemy hurtowo - lepiej zrobic 1 duża wizytę, będzie znacznie taniej. Ale za leki nie dam rady zaplacic, ok? jestem w dlugach wiecej nie mogę...
w razie czego kontakt ma do mnie Anielka.
AnielkaG pisze:Kiedy najszybciej mogłabym przyjechać i zaszczepić te 4 koty? One są w dobrej formie, niedawno były sterylizowane, więc spokojnie można to zrobić. Szczepionki mam. Byłoby łatwiej z szukaniem DT- dużo domów jest po pp (mój też). Tydzień to zbyt mało na zanlezienie domu stałego dorosłemu kotu.
Czwartego trzeba by też zawieźć do Koterii na zabieg w tym tygodniu.
PILNIE potrzeba domu dla krówki, ja jej absolutnie nie mogę zabrać bo jest zbyt chora i słaba na szczepienie
AnielkaG pisze:Hmm, wygląda na to że szczepienie jest bez sensu, one wszystkie mają kk i są wystraszone dodatkowo. Niekastrowanego podleczą przed kastracją, jutro postaram się załatwić mu miejsce na wtorek.
Nie wiem co zrobić z resztą? Dałabyś radę dawać im antybiotyk w jedzeniu 1 raz dziennie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 668 gości