Biało-beżowa koteńka-już nie w klatce!!! MA SWÓJ DOM :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob sty 23, 2010 18:23 Re: Biało-beżowa koteńka-już nie w klatce!!! nowe fotki s.10

Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie sty 24, 2010 22:49 Re: Biało-beżowa koteńka-już nie w klatce!!! nowe fotki s.10

Panikoto!!! Chyba Twoje kciuki pomagają. Narazie ich nie puszczaj :) Na 90% na adopcję Białeczki zdecydował się kolega mojego męża z żoną. Być może pod koniec przyszłego tygodnia ją wezmą. Białka czeka już pół roku...

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Nie sty 24, 2010 22:52 Re: Biało-beżowa koteńka-już nie w klatce!!! nowe fotki s.10

to ja też dołączam się do kciuków - oby udało się Koteńce!
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pon sty 25, 2010 0:14 Re: Biało-beżowa koteńka-już nie w klatce!!! nowe fotki s.10

Aaaaa, no to kciuki jeszcze mocniej zaciskamy i czekamy na ostateczne wieści :lol: :lol: :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Czw sty 28, 2010 21:47 Re: Biało-beżowa koteńka-już nie w klatce!!! nowe fotki s.10

Mimisia pisze:Panikoto!!! Chyba Twoje kciuki pomagają. Narazie ich nie puszczaj :) Na 90% na adopcję Białeczki zdecydował się kolega mojego męża z żoną. Być może pod koniec przyszłego tygodnia ją wezmą. Białka czeka już pół roku...

ale wieści!
dołaczam sie do kciuków
:ok:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Sob sty 30, 2010 12:36 Re: Biało-beżowa koteńka-już nie w klatce!!! nowe fotki s.10

Nareszcie:))))

Wczoraj zaniosłyśmy z Kaliną Białeczkę do nowego domku. Spędziłyśmy tam z kicią godzinę, była trochę spięta, chowała się pod stołem, ale dawała się głaskać i brać na kolana.

Oto relacja z nowego domku z dzisiaj, jak zapytałam o minioną noc:

"Buszowała nawet w zlewie:) kuwetkę zaliczyła pięknie, nie miała chęci na karmę RC i nie chciała wody, więc rano dałam jej rybkę z puszki i trochę mleka. Wieczorem było nawet obiecująco, jednak w nocy była jakaś nieszczęśliwa, miauczała, nie dała się głaskać. Rano wlazła za łóżko i poszła spać (...)"

Proszę o kciuki za dalesze losy naszej kiciulki, żeby była już zawsze szczęśliwa.

Dziękuję Wam, że przez ostatnie pół roku kibicowaliście jej tak pięknie.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Sob sty 30, 2010 14:38 Re: Biało-beżowa koteńka-już nie w klatce!!! MA SWÓJ DOM :)

Aaaaaaaaaa, jak ja się strasznie cieszę :piwa: :piwa:

ObrazekObrazekObrazek

Kciuki nadal są i czekamy na wieści jak dalej Białeczka w nowym domku ... ja na wszelki wypadek nie będę ściągać ogłoszeń (ale banerek już odpięty), zaczekam do kolejnych wieści z nowego domku.

Bądź Białeczko szczęśliwa, teraz na pewno nowi Duzi wynagrodzą Ci czas spędzony w klatce, opłacało się :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon mar 01, 2010 11:31 Re: Biało-beżowa koteńka-już nie w klatce!!! MA SWÓJ DOM :)

Mimisia, i jak, kicia się zadomowiła, wszystko ok w nowym domku :?: :?: :?:
Napisz, proszę ...
Obrazek Obrazek

panikota

[poprzednia]