kalair pisze:Saphirka walczy z malutką kulką papieru.![]()
widać, że mała bo jej nie widać i panienka napracować się musi

witam się pięknie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Saphirka walczy z malutką kulką papieru.![]()
Tyzma pisze:kalair pisze:Saphirka walczy z malutką kulką papieru.![]()
widać, że mała bo jej nie widać i panienka napracować się musi
witam się pięknie
tosiula pisze:Cześć dziewczętaWołałyście mnie? Duża zajeła komputer i wątki odwiedza, bo dawno nie byliśmy
Ale chętnie z wami pogadam
![]()
Toril
anulka111 pisze:Iriska co dzis robisz ????? My bawimy sie choinką![]()
Tyzma pisze:no to ja tej kulki moim jednym okiem nie zobacze
ano mam ograniczone korzystanie z kompa, zaraz musze uciekac
kalair pisze:anulka111 pisze:Iriska co dzis robisz ????? My bawimy sie choinką![]()
Cześć kochane! A ja sobie siedzialam dzisiaj rano w szafce. Widziałyście? Ale mnie wygoniono!To niedobrze, prawda?
Iriska
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Iriska co dzis robisz ????? My bawimy sie choinką![]()
Cześć kochane! A ja sobie siedzialam dzisiaj rano w szafce. Widziałyście? Ale mnie wygoniono!To niedobrze, prawda?
Iriska
A wepchac się spowrotem nie da??? Ja Gucio potrafię
anulka111 pisze:A nasza nas goni od choinki, bo podobno zjadamy igły -a złapał nas ktoś na jedzeniu tych igieł?Najłatwiej zrzucać winę za wszystko na biedne koty
Korciaczki pisze:Dawno nas nie było w Szylkretkowie, więc zjawiamy się i pozdrowienia przesyłamy dla bohaterek i autorki wątku![]()
Z tymi pw rozsyłanymi o co chodzi, kto je wysyła, bo my chyba ciut nie w temacie.
kalair pisze:tosiula pisze:Cześć dziewczętaWołałyście mnie? Duża zajeła komputer i wątki odwiedza, bo dawno nie byliśmy
Ale chętnie z wami pogadam
![]()
Toril
Cześć Torilku!![]()
Powiedz, czy futerko Cię grzeje? Bo my mamy takie skąpe futerka, a tak zimno..
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Google [Bot] i 57 gości