kasiunia773 pisze: co najważniejsze- CHEMIA NA RAZIE WSTRZYMANA RAK W REMISJI![]()
cudnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiunia773 pisze: co najważniejsze- CHEMIA NA RAZIE WSTRZYMANA RAK W REMISJI![]()
kasiunia773 pisze:andziula20 pisze:o matko jedyna, biednyaż tak bardzo, że w szpitalu
to kciuki wielkie za zdrowie syneczka
![]()
![]()
niech te choroby juz idą precz
No niestety zaczął mieć duszności ,a jako że mamusia astmatyk lekarz doszedł do wniosku że bezpieczniej będzie w szpitalu![]()
A ja co prawda miałam być z Herusią u weta jutro ale jechałam teraz do synka i wzięłam ją ze sobą![]()
Szwy ściągnięte ,dziąsła bardzo ładnie wygojone jak po takim rozległym zabiegu ,jedynie mam pilnować tej dziurki ze sączkiem żeby się nie zapchała ,ona będzie wyciągana w sobotę ,nadal antybiotyki ,steroidy ,i co najważniejsze- CHEMIA NA RAZIE WSTRZYMANA RAK W REMISJIMam obserwować ,mierzyć temperaturę ,osłuchiwać ,obwąchiwać pyszczek czy nie zalatuje smrodkiem i Kochać, tulić ,głaskać- no tego akuratnie to kotom u mnie nie brakuje
![]()
I do Aamms ,wyobraź sobie że wziął jeszcze 40 zł mniej niż mi powiedział![]()
![]()
i dzisiejsza wizyta z lekami była za darmo nie wziął ode mnie NIC
![]()
![]()
andziula20 pisze:Najważniejsze żeby syneczek wyzdrowiał![]()
![]()
wielkie kciuki
![]()
![]()
aamms pisze:Kasiunia, nasze wsparcie, przynajmniej moje, jest tylko dobrym słowem..
Największe podziękowania należą się Tobie za to, że wzięłaś obie koty, że o nie dbasz, kochasz i leczysz..
Dziękuję..
Bardzo dziękuję..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości