Klusia już nie marznie-jest w DT ;-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 23, 2010 11:46 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

a ten transport do Wawy 28 to jeszcze nic pewnego? 90% pewności to 10%niepewności. Może nie ma sensu ciągnąć Klusi do Szczecina, jak to nie do końca pewne i nadal nie wiem co z domkiem w Szczecinie. Są jakieś informacje :?:
Kocie dziewczyny: Bianka i Bimba; "owczarek szczeciński schroniskowy": Cabron;
kocie chłopaki: Zygmuncik i Igor, obaj za TM

Obrazek Obrazek

kittymaggie

Od: Czw gru 03, 2009 19:22

Post » Sob sty 23, 2010 12:36 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

Ja zaraz będę dzwonic. Myślę, że ten Pan, co będzie ją wiózł, to ją przetrzyma. Ja zaraz go zapytam. A czy ewentualnie mogłaby zostać u niego w Twoim transporterze do tego 28, w sumie to chyba 29, bo jeszcze na Wawę musi dowieźć? I czy dałoby radę włąsnie zabarać ze Szczecina jedna kotkę do Darłowa? Kitty, jeśli Twój mąż będzie jechał np. z ta kotką ze Szczecina, to Kluchę mógłby wziąć w Wasz transporter. Wtedy ja bym nie musiała kombinowac, jak podjechać po swój aż do Szczecina. Jeśli możesz, podaj mi swój numer. Ja nie zawsze na necie i Ty też, więc przez tel będzie łatwiej.
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob sty 23, 2010 12:44 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

kinia tak jak pisałam wcześniej, mój mąż już jest w Koszalinie i transporter ma ze sobą. Klusie moglby odebrac jutro. Jest u mnie moja kuzynka z Kolobrzegu i ona jutro moglaby tego innego kotka wziac ze Szczecina do Koszalina, przekazac mojemu mezowi i on przywiozlby go do Ciebie i Ci przekazal odbierajac Klusie. Uff... Co Ty na to :?:

Obrazek Obrazek

kittymaggie

Post » Sob sty 23, 2010 12:52 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

kittymaggie pisze:kinia tak jak pisałam wcześniej, mój mąż już jest w Koszalinie i transporter ma ze sobą. Klusie moglby odebrac jutro. Jest u mnie moja kuzynka z Kolobrzegu i ona jutro moglaby tego innego kotka wziac ze Szczecina do Koszalina, przekazac mojemu mezowi i on przywiozlby go do Ciebie i Ci przekazal odbierajac Klusie. Uff... Co Ty na to :?:

Kitty, dzwoń, albo podaj Twój numer. Możesz nawet z zastrzeżonego dzwonić, jeśli o to chodzi. Lepiej będzie się nam dogadać. Jestem jak najbardziej za tym. Wtedy ta ze Szczecina miałaby już dom. A Kluche mam już u siebie i będzie ok. Zaraz zadzwonię do tego Pana, co będzie ją wiózł na Wawę. Mogłaby zostać w Waszym transporterku w razie czegos?
Obrazek

kinia098

Post » Sob sty 23, 2010 13:47 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

Spoko, to nie o to chodzi. Maz powiedzial, ze Klusie przywiezie pod warunkiem 100% domu tymczasowego w Szczecinie. W naszym transporterze moze zostac do czwartku, to tez nie problem-chociaz zal jej przez 4 dni w transporterze... no ale co zrobic. Jak masz pewnosc DT w Szczecinie to dzwonie do Ciebie i dogadujemy szczegoly :D

Obrazek Obrazek

kittymaggie

Post » Sob sty 23, 2010 13:49 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

kittymaggie pisze:Spoko, to nie o to chodzi. Maz powiedzial, ze Klusie przywiezie pod warunkiem 100% domu tymczasowego w Szczecinie. W naszym transporterze moze zostac do czwartku, to tez nie problem-chociaz zal jej przez 4 dni w transporterze... no ale co zrobic. Jak masz pewnosc DT w Szczecinie to dzwonie do Ciebie i dogadujemy szczegoly :D

Cholera, ten Pan ze Szczecina nie odbiera, no !! Bedzie musiała wytzrymać te 4 dni, niestety :( A czy dałoby radę podwieźć Klusię pod wskazane miejsce w Szczecinie?
Obrazek

kinia098

Post » Sob sty 23, 2010 13:58 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

Dobra, to czekamy na pana... Z podwiezieniem w Szczecinie tez nie bedzie problemu. A ten pan bedzie umial sie kicia zajac przez 4 dni?

Obrazek Obrazek

kittymaggie

Post » Sob sty 23, 2010 14:02 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

kittymaggie pisze:Dobra, to czekamy na pana... Z podwiezieniem w Szczecinie tez nie bedzie problemu. A ten pan bedzie umial sie kicia zajac przez 4 dni?

Uważam, że tak, bo on właśnie jedzie po kota do Warszawy :) Tylko czekam na jego decyzję, w sumie jego żony, czy zgodzą się ją przetrzymać.
Obrazek

kinia098

Post » Sob sty 23, 2010 14:16 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

A jak z tymi kosztami za przewiezienie Klusi do Wawy?

Obrazek Obrazek

kittymaggie

Post » Sob sty 23, 2010 14:49 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

kittymaggie pisze:A jak z tymi kosztami za przewiezienie Klusi do Wawy?

Nie mam pojęcia skąd my ta kasę weźmiemy :/ Za sunie, którą też się zajmuję i też am jechać na Wawę, to zażądał 150zł !!!!!!!1 Myślę, że zmienią się koszty, bo jedzie sporo pasażerów.
Kitty, a co z ta kotką ze Szczecina? Dogadaj tam wszystko z tą koleżanką. Macie jakiś transporter, żeby ją przewieźć? :oops: Bo tamta Pani, która ja wydaje, to nie ma :/ Tylko karton :/ No i powiedz mi, na którą ma dostarczyć kotkę, gdzie i kiedy, bo ja też muszę dać jej wcześniej znać.
Obrazek

kinia098

Post » Sob sty 23, 2010 15:09 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

Klucha u mnie
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Za cholerę nie mogę wgrać filmiku !!! :evil: :evil:
Obrazek

kinia098

Post » Sob sty 23, 2010 15:42 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

Mam już miejsce dla Klusi w Szczecinie :) A w sumie to chyba i nawet pod Szczecinem. Kitty, dzwoń jeśli możesz :) !!!!! Prędko :P
Obrazek

kinia098

Post » Sob sty 23, 2010 16:37 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

Jestem, jestem, wróciłyśmy ze spaceru z córcią i psem, już się ogarniam i dzwonię :D

Obrazek Obrazek

kittymaggie

Post » Sob sty 23, 2010 16:57 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

Obrazek

o rany!!!!! jaka przepiękna :1luvu:

ale będę miała śliczną Kluseczkę :kotek: :1luvu:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Sob sty 23, 2010 18:12 Re: Kot marznie-jest DT/DS-brak transportu z Darłowa do Gdańska!

No to już jest pięknie wszystko zgrane :D Koszt transportu Klusi na Wawę wyniesie nas około 150zł............................. Na razie założy za nas Pani ze Szczecina, u której Klucha będzie przez te parę dni. Będziemy później zbierać :roll:
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]