Ale śliczne foteczki!! Te zębiska, ta łapcia rozczapierzona, słodkie minki całej trójeczki . Jestem zachwycona Kocham dachowce - to cudowne i wyjątkowe koty. Jak znam życie to nigdy nie będę mieć rasowego zwierza. Dlatego tak lubię podziwiać je na zdjęciach. A Twój Morfeusz jest rewelacyjny. Bardzo się cieszę że jest wąteczek, w którym mogę go oglądać
Szkoda tylko, że takie nieostre Ale cieszę się, że Wam się podobają Bardzo trudno jest zrobić zdjęcie zwierzaczkowi, który się ciągle rusza. A najczęściej najbardziej rozczulające chwile to właśnie te w ruchu... Ale jak próbuję np zrobić zdjęcie myjącemu się futrzakowi, to łepulek zazwyczaj całkiem rozmazany ... No i trzeba mieć refleks... a ja taka powolna jestem Morfeuszek i reszta dziękują za komplementa
Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła! Szczypie w nosy, szczypie w uszy Mroźnym śniegiem w oczy prószy, Wichrem w polu gna! Nasza zima zła! Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła! Płachta na niej długa, biała, W ręku gałąź oszroniała, A na plecach drwa... Nasza zima zła! Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła! A my jej się nie boimy, Dalej śnieżkiem w plecy zimy, Niech pamiątkę ma! Nasza zima zła!