bubor pisze:Nie śpisz jeszcze ślicznotko ?
Nie Wujku. Łażę sobie teraz ..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:bubor pisze:Nie śpisz jeszcze ślicznotko ?
Nie Wujku. Łażę sobie teraz ..Żadna nie śpi!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Nie śpisz jeszcze ślicznotko ?
Nie Wujku. Łażę sobie teraz ..Żadna nie śpi!
A u nas dziewczyny drzemią puki co![]()
kalair pisze:Póki co! Poczekaj, niech wstaną na harce!
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:Cześć!
Oooo,jaka kocia dama![]()
![]()
To ten brzydszy profil!![]()
![]()
Kwiatki widziałaś?
bubor pisze:kalair pisze:Póki co! Poczekaj, niech wstaną na harce!
Mam nadzieje że dopiero z bladym świtem
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:To ten brzydszy profil!![]()
![]()
Kwiatki widziałaś?
ładnie mi brzydszy,eheś![]()
![]()
![]()
Yes madame widziałam i se nawet stentegowałam,bo pikne som
kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:Avatara wczoraj obejrzeliśmy. Świat Pandory-![]()
Niestety nie w 3D, czego bardzo żałuję. Film dobry, ale nie ma co porównywać z 2012, bo to zupełnie inne gatunki.![]()
Polecam!
Aaa no proszę.
Chyba pójdziemy jednak na Avatara ale no w 3D chcę zobaczyć, bo ja jeszcze nie widziałam żadnego i jestem naprawdę ciekawa.
To mówisz,że 2012 dobry? Bo tak słyszałam, że nie. I tak chcę oberzeć i tak, ale zawsze lepiej jak komuś się podobało.
Nam baaardzo. Jak mówię dobra akcja niemal cały czas. Wciąga. Polecam.To typowo katastroficzny, a Avatar SF. Chętnie w 3D bym też obejrzala, ale i tak świetny!
vega36 pisze:kalair pisze:Nelly pisze:Aaa no proszę.
Chyba pójdziemy jednak na Avatara ale no w 3D chcę zobaczyć, bo ja jeszcze nie widziałam żadnego i jestem naprawdę ciekawa.
To mówisz,że 2012 dobry? Bo tak słyszałam, że nie. I tak chcę oberzeć i tak, ale zawsze lepiej jak komuś się podobało.
Nam baaardzo. Jak mówię dobra akcja niemal cały czas. Wciąga. Polecam.To typowo katastroficzny, a Avatar SF. Chętnie w 3D bym też obejrzala, ale i tak świetny!
W "2012" są rewelacyjne efekty specjalne i przepięknie sfotografowane krajobrazy, natomiast fabuła bardzo cieniutka, przypomina kreskówki z cyklu "Tom i Jerry". Kataklizm goni, a oni uciekają. Dialogi też słabe. Uważam, ze warto obejrzeć ze względu na aspekt wizualny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Yahoo [Bot] i 122 gości