kinga w. pisze:Tysiek zawsze ma takie spojrzenie głupawe i nieszkodliwe i on na tym bazuje, skubany. Z głupią mina ryje sie wszędzie i przecież nie dasz w łeb takiemu niepełnosprytnemu.
Kinga, ja nie mogę ciebie czytać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Tysiek zawsze ma takie spojrzenie głupawe i nieszkodliwe i on na tym bazuje, skubany. Z głupią mina ryje sie wszędzie i przecież nie dasz w łeb takiemu niepełnosprytnemu.
kussad pisze:Śliczne Kotki
solangelica pisze:No rewelkaPieciokot sama poezja po prostu.
Moje @@ tez sie pchaja do kompa, dzis nawet dziczka Pippi siedziala i pacala lapa w monitor. Chyba pierwszy raz w zyciu komputer widziala - ale oczy miala jak spodki
ja sie znowu pochorowalam 37,8 i czuje sie jak nieczuj w zwiazku z czym dzis ide spac.
jutro rano zawoze zyte. potem do pracy bo mamy audyt i do konca tygodnia musze skonczyc to co rozgrzebane. a potem mam gosci, z ktorymi mam sprawe do zalatwienia wiec mam nadzieje ze bede przytomna i koniecznie myslaca.
chwalilam sie juz ze bede miec piekne marokanskie kolczyki?
kinga w. pisze:solangelica pisze:No rewelkaPieciokot sama poezja po prostu.
Moje @@ tez sie pchaja do kompa, dzis nawet dziczka Pippi siedziala i pacala lapa w monitor. Chyba pierwszy raz w zyciu komputer widziala - ale oczy miala jak spodki
ja sie znowu pochorowalam 37,8 i czuje sie jak nieczuj w zwiazku z czym dzis ide spac.
jutro rano zawoze zyte. potem do pracy bo mamy audyt i do konca tygodnia musze skonczyc to co rozgrzebane. a potem mam gosci, z ktorymi mam sprawe do zalatwienia wiec mam nadzieje ze bede przytomna i koniecznie myslaca.
chwalilam sie juz ze bede miec piekne marokanskie kolczyki?
NIe. POważne niedopatrzenie, psze Pani.
kinga w. pisze:Świeże dziury??
kinga w. pisze:Wstaaaalim! Nawet nieźle dziś koteczki w nocy dały pospać, dopiero nad ranem je wzięło na domaganie się jedzonka. Kurcze, przecież ustawiam znów pory karmienia i śniadanko przewidujemy o 08:00. Z resztą miski ze śniadankiem jakoś stoją - jedzonko nie podeszło. Ok, postoi miska jeszcze z pół godziny i zabieram - następne karmienie wieczorem. Jutro chipowanie - umówiłam się już.
Monika pisze:Twarda kobieta z ciebie![]()
Bry poranne - dzis piateczek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 52 gości