Kielce - czuła szylkretka Savanah JUŻ W NOWYM DOMKU !!! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 12:47 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

A jeszcze Wam powiem, że na tym zdjęciu:

Obrazek

..to Savcia prawą łapką "udeptuje" :) No i gruchała oczywiście :) ...bo w momencie gdy TŻ robił fotę, ja absorbowałam uwagę koty sponiewieraną nieco myszką 8)

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Śro sty 20, 2010 18:30 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

Savcia powala urodą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro sty 20, 2010 19:00 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

Właśnie tłumaczę M., żeby brała dwa futra, coby się nie nudziły jakby im przyszło zostać samym ;) A będą jeszcze miały psa do zabawy to już w ogóle odlot :lol: (pies kocha wszystko, co żyje, ewentualnie jak go kot bije to się chowa pod stół przed potworem :roll: ). Na mnie Savanah zrobiła bardzo duże wrażenie, gdybym tylko w tym momencie mogła mieć kota... :( No nic, jutro pogadam z koleżanką...

evl

Od: Pon mar 10, 2008 15:29

Post » Śro sty 20, 2010 22:11 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

Jak kocham Milę i Syberię to uważam, że Savanah jest NAJPIĘKNIEJSZYM kotem jakiego kiedykolwiek widziałam :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:oops:

duszki

Od: Nie maja 03, 2009 13:35

Post » Czw sty 21, 2010 12:17 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

Ktoś mnie dziś pytał na gg czy Savcia mogłaby być dowieziona do Poznania i czy dogadałaby się z 3-letnim kastrowanym kocurem... Odpowiedziałam na pytania i czekam na reakcję...

Evl, trzymam kciuki za Twoje zdolności argumentacji adopcji dwukota ;) :ok: :ok: :ok:

Duszki :oops:

smoczyca3g

Post » Czw sty 21, 2010 12:45 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

smoczyca3g pisze:Ktoś mnie dziś pytał na gg czy Savcia mogłaby być dowieziona do Poznania i czy dogadałaby się z 3-letnim kastrowanym kocurem... Odpowiedziałam na pytania i czekam na reakcję...

No to my też czekamy 8)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw sty 21, 2010 20:13 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

no to kciuki :ok: :ok: :ok:

alus1

Post » Czw sty 21, 2010 21:41 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

Oby ... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :P
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt sty 22, 2010 16:15 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

Poznań się odezwał, ale coś mi gg szwankuje i dostałam niekompletną wiadomość :?

Ponadto zadzwonił dziś do mnie pewien Pan, spod Wrocławia, bardzo zainteresowany adopcją Savanki. Ma żonę pracującą w domu oraz 3-letniego synka. Mają jednego kota, który jest przy domu (zajmują parter domku jednorodzinnego) oraz mieli przez 10 lat kotkę niewychodzącą w domu. Koteczka odeszła za TM przed świętami. Nie mogą sobie z tym poradzić i koniecznie chcą do domu kota - wybrali Savcię ze względu na proludzki charakter. Z rozmowy telefonicznej domek wydaje się bardzo odpowiedzialny :) Tylko ten Wrocław....

smoczyca3g

Post » Pt sty 22, 2010 20:10 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

smoczyca3g pisze:Poznań się odezwał, ale coś mi gg szwankuje i dostałam niekompletną wiadomość :?

Mam uzupełnienie informacji: 3-letni kocur jest tzw "kotem Z ADHD" i potrzebuje kota do towarzystwa - najchętniej proludzkiego i spokojniejszego niż on sam. Savanka jak wiecie kotem z ADHD nie jest, ale ostoją spokoju też nie :roll: Jest za to baaardzo proludzka ;) Informacje otrzymane od kandydatki na przyszły DS na temat wiedzy o kotach, karmienia itd - dla mnie OK :ok: Problemem jest kwestia zabezpieczenia okien i balkonu - wynajmują mieszkanie...

smoczyca3g

Post » Pon sty 25, 2010 11:34 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

smoczyca3g pisze: Problemem jest kwestia zabezpieczenia okien i balkonu - wynajmują mieszkanie...

Jak się chce, to można :ok: My też wynajmujemy a okno zabezpieczyliśmy porządnie (ramkę będzie można odkręcić, nie wierciliśmy żadnych dziur w cudzym oknie;) ).

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon sty 25, 2010 20:36 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

Szukamy pomocy w przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej pod Wrocławiem!!

A w tzw. międzyczasie wyszperane starocie 8)

Dwa Gacki: Shila i Samba

O co chodzi tej kobiecie?? (dodam, że Savcia miała tu rujkę :) Gabrych zgłupiał :ryk: ...a dźwięk, który słyszycie - to gaworzenie i gruchanie Savci, o którym często pisałam)

Co w szafce pod zlewem... schowane?

8)

smoczyca3g

Post » Pon sty 25, 2010 21:01 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

o matko i córko 8O cudowności gruchające :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gabryś tak siedział pot :1luvu:em przy tej szafce i myślał, ciekawe kiedy sam się tym zajmie :mrgreen:

alus1

Post » Pon sty 25, 2010 21:12 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

alus1 pisze:o matko i córko 8O cudowności gruchające :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Teraz np. Savcia leży na posłanku w kuchni, a ja w pokoju przy kompie siedzę... Wstałam po coś na przegryzkę (wszystko przez fotę, którą Joasia wstawiła :evil: z kluseczkami kładzionymi :love: ) i jak weszłam do kuchni, to od razu rozległo się gruchanie :1luvu:

alus1 pisze:Gabryś tak siedział pot :1luvu:em przy tej szafce i myślał, ciekawe kiedy sam się tym zajmie :mrgreen:

:strach: :strach: :strach:
Mam nadzieję, że jednak wcześniej TŻ naprawi urwany zawias, który tworzy szczelinę pomiędzy skrzydłami drzwi :twisted:

smoczyca3g

Post » Pon sty 25, 2010 21:29 Re: Kielce - czuła szylkretka SAVANAH szuka DS !!!

smoczyca3g pisze:Teraz np. Savcia leży na posłanku w kuchni, a ja w pokoju przy kompie siedzę... Wstałam po coś na przegryzkę (wszystko przez fotę, którą Joasia wstawiła :evil: z kluseczkami kładzionymi :love: ) i jak weszłam do kuchni, to od razu rozległo się gruchanie :1luvu:

cudnie mieć takie gadułki :1luvu: (czuję się winna kluseczek :oops: )

smoczyca3g pisze: :strach: :strach: :strach:
Mam nadzieję, że jednak wcześniej TŻ naprawi urwany zawias, który tworzy szczelinę pomiędzy skrzydłami drzwi :twisted:

to co trzymać kciuki i za to :ok: :ok: :ok:

Chyba trudno będzie Ci oddać gruchającą pękność :roll:

alus1

[poprzednia][następna]