Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 21, 2010 11:58 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

joluka pisze:ja nie brałam na Mrówcię żadnych rachunków, bo coś nie wierzę w ten zwrot od p. Dyrektor...

ale jak przyszły DS Mrówci będzie płacił za sterylkę to może wziąć fakturę na schronisko? czy to już niestety będzie kosztem DS? czasami przyszłych właścicieli łatwiej przekonać do tego zabiegu, jeśli za niego nie muszą płacić... :?
joluka jeśli koszt sterylki jest problemem, to co z leczeniem, które często jest dużo bardziej kosztowne? Ja bym takiemu domu nie dała kota :( Sama czasami tnę kotki przed adopcji by mieć spokojna głowę, alenowy dom musi sobie zdawać sprawę, że kot to nie jest tanie hobby.
Wg mnie sterylka to już sprawa dla DS, schronisko przecież pieniędzy nie ma. Ja tez nie bardzo wierzę w zapłatę rachunków, ale mam nadzieję, że jak się pani dyr. zobowiązała, to się wywiąże... Rachunki na pewno będą z Śreniawitów i Modlińskiej, jak schronisko nie zapłaci... to będzie duży problem, będzie trzeba kase zbierać na miau :roll:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw sty 21, 2010 13:02 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

Agn pisze:
Zofia&Sasza pisze:Jeszcze jedno - ona WCALE nie miauczy. Nadal. Ani jednego, maleńkiego "miau". Po Banshee, która darła pyszczka non stop to lekki szok. Kaprys twierdzi, że ona po prostu nie ma nic do powiedzenia :wink: Dla mnie przy devonie, gadatliwym jak na devona przystało i FIV-kach drących się unisono takie milczenie jest dość niepokojące. Jak myślicie? Czy ta druga czarnulka miauczy?

Zofiu, czy Ty, jak nie masz poważnych problemów, do których możesz się czepić, to musisz se powymyślać? :mrgreen:
Są koty, które z założenia nie gadają. Mój Dyd nie gada. A jak się odezwie to mam odruch, żeby go do Doc zabrać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No od razu takie zielone gęby... 8O Ja się po prostu rozkoszuję, tym, że po Banshee mam kocisko które ma TYLKO koci katarek :twisted: To ulga jak stąd do Paryża :lol: Nawiasem mówiąc ona nadal milczy tajemniczo :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw sty 21, 2010 13:32 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

a zamknęłaś ją w łazience? :mrgreen: możesz jej tez ptaszka za oknem pokazać :mrgreen: jak nie zacznie szczekać, to zacznij do niej na migi pokazywać ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Czw sty 21, 2010 13:42 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

tajdzi pisze:a zamknęłaś ją w łazience? :mrgreen: możesz jej tez ptaszka za oknem pokazać :mrgreen: jak nie zacznie szczekać, to zacznij do niej na migi pokazywać ;)

Ptaszka widziała. Taaakąąą wronę. I nic. W łazience siedziała ponad godzinę. Tylko w drzwi skrobała. Nawet przy zastrzykach linco ani głosu nie wydała. A przecież bardzo szczypią 8O Może to śfinks jest, a nie domowy kot?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw sty 21, 2010 13:44 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

Na pewno Świnks :ryk: :ryk: Oj Zosia, Zosia, jak nie działa taaaaaaaaka wrona, to nie podaj jej kiedyś kompotu i od razu zacznie gadać :lol:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw sty 21, 2010 13:45 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

Kaprys2004 pisze:Na pewno Świnks :ryk: :ryk: Oj Zosia, Zosia, jak nie działa taaaaaaaaka wrona, to nie podaj jej kiedyś kompotu i od razu zacznie gadać :lol:

Racja - zapomniałam o kompociku :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw sty 21, 2010 13:47 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

w sumie, to wet może jej do paszczy zajrzeć, czy nie ma zapalenia gardziołka?
ale są koty gadające i są niegadające :) o ile jej nie boli, to w sumie chyba nie ma różnicy? :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw sty 21, 2010 13:59 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

tajdzi pisze:w sumie, to wet może jej do paszczy zajrzeć, czy nie ma zapalenia gardziołka?
ale są koty gadające i są niegadające :) o ile jej nie boli, to w sumie chyba nie ma różnicy? :)

Było zaglądane. Gardziołko czyste. Pozostaje wspomniany szlaban na kompocik :twisted: No coż, Frodziasty gada za dwóch! :lol:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw sty 21, 2010 14:01 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

No, i masz odpowiedź dlaczego mała nie gada: zrekompensowano Ci! :lol:

Kaprys2004

Post » Czw sty 21, 2010 21:35 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

Ruda wchodzi na kolana i patrzy głęboko w oczy. To jest bardzo mądra kotka. Ja patrzę w jej oczy, ona patrzy w moje oczy. Ja mrużę oczy, ona mruży oczy. Rozumie: Hop! na kolanka! Niestety nie pozwala nic koło siebie zrobić :(
Na głupoli, czyli Dymka i Siupsiupka łażących po JEJ pokoju syczy i warczy, ale się nie rzuca. Czyli wszystko w normie :)

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw sty 21, 2010 21:47 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

łomatulu ale ma długi ogonek :)
i jak ślicznie łapki trzyma, widać, że zadowolona :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw sty 21, 2010 21:51 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

Królewienka i tyle ;)
To ja ci jeszcze powiem, że przy zastrzyku trzeba trzymać za kark a ona młóci łapami ;) Zastrzyk robiony w normalnym tempie = wygięta igła i podrapana ja... Zastrzyk robiony w locie = sukces ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw sty 21, 2010 22:16 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

Mysza pisze:Królewienka i tyle ;)
To ja ci jeszcze powiem, że przy zastrzyku trzeba trzymać za kark a ona młóci łapami ;) Zastrzyk robiony w normalnym tempie = wygięta igła i podrapana ja... Zastrzyk robiony w locie = sukces ;)

Zakropić oczy w locie udało mi się wczoraj i to by było na tyle :( Królewienka dzisiaj już wie o co chodzi :twisted: Oczy nie wyglądają źle. Może sam interferon w żarciu pomoże.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw sty 21, 2010 22:29 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

Śliczna królewna :D

Kaprys2004

Post » Pt sty 22, 2010 9:38 Re: Koty w schronisku w Józefowie nowe koty str 37!DT pilnie!!!

za 10 minut wychodze na pociag do Łodzi. Jade sprawdzić dom dla Cleopatry. Jesli wszystko okaze sie w porzadku, to mała będzie miała już swoje miejsce.
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

[poprzednia][następna]