Moderator: Moderatorzy
LIDKA14 pisze:Mam propozycję w sprawie wycieraczki , ja wyślę wylicytowaną kwotę na wskazane konto a właściciel rzeczonej wycieraczki wystawi ją ponownie na bazarku w moim imieniu , ok ?
LIDKA14 pisze:Mam propozycję w sprawie wycieraczki , ja wyślę wylicytowaną kwotę na wskazane konto a właściciel rzeczonej wycieraczki wystawi ją ponownie na bazarku w moim imieniu , ok ?
Kułko pisze:A czemu nikt nie chce takich ślicznych magnesików na lodówkę?Ja mam taki dwa
są świetne (jeszcze ich nie widziałam
![]()
![]()
![]()
)
Agness78 pisze:LIDKA14 pisze:Mam propozycję w sprawie wycieraczki , ja wyślę wylicytowaną kwotę na wskazane konto a właściciel rzeczonej wycieraczki wystawi ją ponownie na bazarku w moim imieniu , ok ?
![]()
![]()
bardzo dziękujemy
![]()
Tak zrobięPrześlę nr konta na PW, a wycieraczkę wystawię jeszcze raz. W tak wspaniałych okolicznościach mam nadzieję że mogę stwierdzić że wycieraczka została zakupiona przez Lidkę14 w opcji KUP TERAZ!
Agness78 pisze:a przy okazji Zuzię pomiziam
Agness78 pisze:![]()
![]()
ja normalnie chyba osobiście Ci je przywiozę....
![]()
Kułko pisze:Agness78 pisze:a przy okazji Zuzię pomiziam
jak zdążysz![]()
![]()
![]()
LIDKA14 pisze:Moje zwierzaki na szczęście teraz są zdrowe więc jest okazja by wspomóc innych , a liczba ich taka jak w nicku
Gibutkowa pisze:Kułko pisze:Agness78 pisze:a przy okazji Zuzię pomiziam
jak zdążysz![]()
![]()
![]()
Co Ty piszesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości