Modrzewiowy fotoreportaż.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 10, 2010 20:39 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan pisze: Obrazek

Fotki wszystkie jak zwykle niezwykle pysiowe :D
ale na tej jednej Modrzew szczególnie mi się podoba.
choinki już pewnie nie zdąży zrzucić
za chwilę znikną świąteczne drzewka
pozostaje czekać na okradzenie święconki wielkanocnej :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie sty 17, 2010 19:49 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Modrzew jest już u mnie dwa lata. :balony: :birthday: :balony:
Dokładnie w środę była rocznica. ;-)
Modrzew z tej okazji... Nic nie dostał. :P
Za to drodzy czytelnicy z tej okazji... Też nic nie dostaną, bo nie znalazłem żadnej dobrej muzyczki, żeby zrobić filmik tak jak rok temu. :P Zmontuję coś przez ferie. ;-)

Ale za to są zdjęcia. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Femka pisze:pozostaje czekać na okradzenie święconki wielkanocnej :lol:

Też się chyba rozczarujesz, bo Modrzew ani jajek ani kiełbasy nie lubi. ;-) No chyba, żeby tam było masło, to tak. ;-)

A, no i nie wypada nie wspomnieć, że wczoraj Modrzew miał obcięte pazury, bo to zawsze jest pamiętne wydarzenie. :roll: Było jak zwykle - z tylnymi łapami ok (tym bardziej że pazury z tyłu są zwykle same z siebie dość zdarte), z przednią łapą bez łaty tak sobie, z przednią łapą z łatą... szkoda gadać. :roll: Ale wszystkie pazury obcięte, nikt nie ucierpiał, nie jest źle. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Pon sty 18, 2010 13:48 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

hurrraaa :balony: :birthday: :dance: :dance2: :dance: :birthday: :balony:
następnych kilkunastu lat w szczęściu, głaskach i miłości
i bez obcinania pazurków :mrgreen:
uściskaj Modrzewia ode mnie :ok:
Obrazek

Femka

Post » Pon sty 18, 2010 17:49 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Femka pisze:uściskaj Modrzewia ode mnie :ok:

Sie zrobi. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Czw sty 21, 2010 18:24 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

I ja też życzę wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D :birthday: :torte:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw sty 21, 2010 20:20 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

charm pisze:I ja też życzę wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D :birthday: :torte:

Moich dzisiejszych czy z okazji tamtej rocznicy? ;-) Tak czy siak - dziękuję. :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Czw sty 21, 2010 20:42 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan pisze:
charm pisze:I ja też życzę wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D :birthday: :torte:

Moich dzisiejszych czy z okazji tamtej rocznicy? ;-) Tak czy siak - dziękuję. :mrgreen:

Dzisiejszych :P

charm

Post » Czw sty 21, 2010 21:48 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan-Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Modrzewia :D :piwa:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Czw sty 21, 2010 21:59 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

i ode mnie :piwa: :birthday: :balony: :surprise:
Obrazek

Femka

Post » Czw sty 21, 2010 23:20 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

charm pisze:
siriwan pisze:

Dzisiejszych :P

Się zastanawiałem skąd wiesz, kiedy mam urodziny. Potem sobie przypomniałem, że mam datę urodzenia podaną w profilu, a na dole strony głównej są życzenia dla solenizantów... :oops: :lol:

Dziękuję wszystkim za życzenia. :D

I informuję że w pojedynku Modrzew kontra choinka jest 0,1 do 0 dla Modrzewia. Modrzew zrzucił dziś słonia-origami spod choinki. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Pt sty 22, 2010 9:41 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

nigdy nie przestawałam wierzyć w Modrzewia
:ok:
:mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pt sty 22, 2010 14:48 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan pisze:Się zastanawiałem skąd wiesz, kiedy mam urodziny. Potem sobie przypomniałem, że mam datę urodzenia podaną w profilu, a na dole strony głównej są życzenia dla solenizantów... :oops: :lol:

Też :P
Ale jeszcze w jednym miejscu jest info o urodzinach... pewnie się zastanawiasz, gdzie :P
żeby ułatwić zgadywanie to zacytuję:
Jutro dostanę urodzinowy prezent od Mozilli.

:twisted:

charm

Post » Pt sty 22, 2010 18:48 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

charm pisze:Ale jeszcze w jednym miejscu jest info o urodzinach... pewnie się zastanawiasz, gdzie :P
żeby ułatwić zgadywanie to zacytuję:
Jutro dostanę urodzinowy prezent od Mozilli.

:twisted:

Twitter straszna rzecz. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Sob sty 23, 2010 21:39 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Jutro rodzinna imprezka i nie wiem czy się wyrobię ze zdjęciami, więc na wszelki wypadek wrzucam dzisiaj. ;-)
Na zdjęciach widać Modrzewia w czterech odsłonach jednocześnie - trzech zdjęciowo-zdjęciowych i jednym zdjęciowym (plus zdjęcie zdjęcia Kulki z kalendarza Kociego Życia, który gorąco polecam). Można by się tu pokusić o interpretację filozoficzną, w oparciu o tezy Platona o ideach i ich odbiciu w rzeczywistości, bo jeżeli uznać zdjęcie za pewną ideę, której rzeczywistość jest odbiciem, to co powiedzieć o zdjęciu zdjęcia? I co w takim razie powiedzieć o zdjęciu w formacie cyfrowym, które można dowolnie i wielokrotnie powielać? Które zdjęcie jest ideą właściwą, a które tylko odbiciem? Czy może wszystkie to idea?
Ale co się będziemy pierdołami zajmować, nie? :P
Na dalszych zdjęciach widać, jak Modrzew dzielnie pomaga mi uczyć się trygonometrii. ;-)
(cztery fotki, a rozpisałem się jakby ich było ze 40 ;-))

Jak komuś mało zdjęć to tu są zdjęcia z akcji w SCC. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Nie sty 24, 2010 10:46 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Modrzew jak zwykle uroczy
a co do Platona, to myślę, że nauka o ideach i ich odbiciu nie wytrzymują naszej współczesności. Bo fotka, moim zdaniem, nie mieści się w niej jako idea.
Ale ja tak amatorsko, odgrzebując w pamięci czasy, gdy Platona dobrze rozumiałam.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]