Kaprys2004 pisze:Pani Z. usiłowała się zarejestrować na Forum, ale nie przychodzi do niej link aktywacyjny.. Pamiętacie jak to długo trwa? Miałam wrażenie, że błyskiem..
Nie pamiętam ale chyba od razu...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Pani Z. usiłowała się zarejestrować na Forum, ale nie przychodzi do niej link aktywacyjny.. Pamiętacie jak to długo trwa? Miałam wrażenie, że błyskiem..
Ja-Ba pisze:wygląda na to że w przyszłym tygodniu Barneyek zostanie Warszawiakiem![]()
i bedzie miał naprawdę fajny domek.
![]()
Przepraszam że tak oszczędnie piszę, ale pogryziona ręka boli mnie tak mocno że nawet stukanie w klawisze sprawia że ćwierka mi z bólu w głowie.
Ja-Ba pisze:wygląda na to że w przyszłym tygodniu Barneyek zostanie Warszawiakiem![]()
![]()
Ja-Ba pisze:Przepraszam że tak oszczędnie piszę, ale pogryziona ręka boli mnie tak mocno że nawet stukanie w klawisze sprawia że ćwierka mi z bólu w głowie.
![]()
Ja-Ba pisze:cynamon i vanilia
karma dotarła![]()
zawiozę ją do Karotki razem z Bettinką
kropkaXL pisze:Bettinko-biedulko,a do Ciebie kiedy się szczęście uśmiechnie????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 11 gości