Egzotyczna szylkretka Masza już w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 7:53 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Też uważam,że nie ma co wdawać sie w dysputy.Choć wnerwiaja takie pisaniny :mrgreen: Ale sobie niech człowiek wyleje swoje żale i uwagi :lol: .Może to jakaś forma terapii :twisted:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 20, 2010 22:50 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Obrazek[/URL[URL=http://www.fotosik.pl]Obrazek
Maszeńka dzisiaj zwiedzała ,chodziła wąchała.Ucinała sobie drzemki.
Do kuwetki ,chodzi sobie grzecznie/odpukać/.Apetycik ma ,je mało ale często.Trzeba dziewczynę podkarmić,już zamówione witaminki i preparaty na sierść. :lol:

czy ktoś wie dlaczego nie przychodzą powiadomienia na pocztę??????mam tak od 2 dni??
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw sty 21, 2010 0:52 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

drogie dziewczyny,piszę ostatni raz jako że jestem konsekwentnie ignorowana przez was :cry: (nawet nikt nie powiedział:cześć). Mimo to szacunek za to co robicie,że pomagacie tym bidom wszystkim. Chciałam tu zwami. :oops: ..bo też kocham kociaste,mam jedną(tylko) znalezioną na ulicy zresztą,to ta na zdjęciu,moja Zuzia ukochana. Mam też psa ze schronu. Tak bardzo podobało mi się jak tu piszecie,że chciałam dołączyć,chociaż duchowo wesprzeć,cóż,czytać będę dalej. A Maszka jest cudna !!!! Wszystkie są cudne,ale ona to wyjątkowa!! Życzę zdrówka i :ok: za Maszkę
Obrazek

Andzia12

Od: Czw sty 14, 2010 15:57

Post » Czw sty 21, 2010 8:32 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Ej Andzia,nie obrażaj sie :mrgreen: .
Zobacz,my tu zaglądamy,piszemy i lecimy dalej.
Słowo "cześc" fakt,pada nie czesto ale jak zauwazyłaś pewnie, nie tylko brak go do ciebie.
Może i brak nam jakiejś ogłady :oops: Ale to z prędkosi.Szybciej poszemy niz myslimy :twisted: !
Zapraszamy na watki i miło nam ciebie gościc :1luvu:

Foty Maszy CUDO :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 21, 2010 8:34 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Andzia12 to ja w imieniu wszystkich napisze WITAMY NA FORUM :D
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Czw sty 21, 2010 11:39 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

a ja się nie obrażam :oops: ,tylko myślałam,że wy się znacie i w ogóle...a ja taka natrętna...To ja sobie pozwolę w takim razie cóś skrobnąć czasami,bo kociaste tak kocham,że mogłabym dzień i noc nawijać,tylko chętnych do słuchania nie ma :mrgreen: A tutaj to balsam dla mojej duszy normalnie! Maszka -zeżarłabym to pysio plaskate!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Andzia12

Od: Czw sty 14, 2010 15:57

Post » Czw sty 21, 2010 12:27 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Andzia, my się znamy - każdy tu przyłazi na forum i sobie coś tam pogada. :lol: I Ty też z nami pogadaj. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sty 21, 2010 13:06 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Włąśnie tak się znamy.Narzekamy,kochamy i pomagamy ( a przynajmniej staramy sie jak możemy)kociastym!
Nikt tak ciebie nie zrozumie jak MY :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 21, 2010 13:09 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

ASK@ pisze:Ej Andzia,nie obrażaj sie :mrgreen: .
Zobacz,my tu zaglądamy,piszemy i lecimy dalej.
Słowo "cześc" fakt,pada nie czesto ale jak zauwazyłaś pewnie, nie tylko brak go do ciebie.
Może i brak nam jakiejś ogłady :oops: Ale to z prędkosi.Szybciej poszemy niz myslimy :twisted: !
Zapraszamy na watki i miło nam ciebie gościc :1luvu:

Foty Maszy CUDO :1luvu:

dziękuję, za dobre słowa.Twój kicio na zdjęciu też słodziak do schrupania. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Czw sty 21, 2010 13:28 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

ona na tych zdjęciach wyszła jak z potrójną brodą :D
Wirka
Obrazek
moje stforki -wytforki hi hi http://wylegarnia.com/artysci/1863,Afrus

Ewa Lutomska

Od: Pon wrz 21, 2009 9:54

Post » Czw sty 21, 2010 13:30 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Ewa Lutomska pisze:ona na tych zdjęciach wyszła jak z potrójną brodą :D

Co? Już ją Cypisek zdążyła upaść? :lol:
Obrazek

Agneska

Post » Czw sty 21, 2010 13:33 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Cieszę się,że Maszeńka w coraz lepszej formie.To sikanie to chyba stres,ja myślę,że koty czują czy są kochane czy przeganiane z kąta w kąt i nielubiane.Maszeńce zawalił się świat a teraz czuje,że znowu ktoś ją kocha.Kciuki Cypisek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

teresa1950

Od: Wto gru 16, 2008 9:54

Post » Czw sty 21, 2010 14:45 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

:mrgreen: Dzisiaj mam zagadkę dla ,,sokolego oka,, :wink:
ukryty w pościeli swojej jest pewien kot,czy ktoś może odgadnąć kto to??? :wink:
dla pierwszego ,sokolego oka,, wielkie brawa!!!!! :wink: Obrazek

mała podpowiedz
URL=http://www.fotosik.pl]Obrazek[/URL]

duża podpowiedz!!

Obrazek

mam nadzieję , że zagadka nie jest zbyt trudna :wink: i szybko wyłoni zwycięzce!!!
Obrazek

cypisek

Post » Czw sty 21, 2010 15:24 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Takie trudne zagadki nam tu zadajesz, że nie mam pojęcia co to za kot może być. :kotek:

Swoją drogą, to fajną miejscówkę sobie dziewczynka obstalowała. 8)
Obrazek

Agneska

Post » Czw sty 21, 2010 15:38 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

no coż Agneska nie odgadła :wink: ,czekamy dalej...... :wink:
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]