ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 22:12 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

Marta, to szczep przeciw wściekliźnie ! Może jak co będzie jeszcze, to na szczepienie tego drugiego.

Jak mi się uda, to wystawię jakiś bazar na jedzonko.

A suńka też już wysterylizowana/?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro sty 20, 2010 22:21 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

Ona miała robioną sterylizacje przy okazji wycinania nowotworu.Zeby jej dwa razy nie ciachac.Tak było lepiej.Z tymi szczepieniami to nie głupia sprawa ale trzeba zapytać o zgodę inne osoby które wpłącały pieniążki.Z tego co się orientuję szczepienie przeciw wścieklinie kosztuje 20zł.....chyba.Wydaje mi się że ze szczepieniem bedzie trzeba poczekac aż stan suni się ustabilizuje i dojdzie do siebie.A tymczasem jakaś karma by sie im zdała nawet jakaś marketówka .Psy są karmione suchym z lidla ..........

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Śro sty 20, 2010 22:25 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

Zostaw pieniążki na sunię, będzie na karmę albo na szczepionkę, obiecuję, że w lutym też wyślę dla suni 50,-
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Śro sty 20, 2010 23:05 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

Dziękuję bardzo w imieniu swoim ,suni i Dajanki.Ta pomoc bardzo im się przyda........przyznam się wam szczerze ,ze nie wiedziałam jak mam się zachowac jak wniosłam psa do domu,dzieci ucałowały sunię w zaspany pyszczek,położyły ją na łóżku , przykryły kocykiem A mama dzieci popłakała się mówiąć dziekuję ,są na świecie dobrzy ludzie,dziękuje wam za uratowanie naszej Elzy.Powiedziałam co miałam powiedzieć i uciekłam bo sama bym rykneła :oops:

martaslupsk

Post » Śro sty 20, 2010 23:11 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

też zgodnie powiem, daj na szczepienie lub karmę dla psiaków tej rodziny :1luvu: ciesze się że choć troszkę mogłam pomóc :)

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro sty 20, 2010 23:18 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

Troszkę?????Wasza pomoc jest nieoceniona!!!!Bez waszego zaangażowania nie miałabym możliwości zrobić nic.JESTEŚCIE WSPANIALI!!!!!!DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA!!!!!Jak dojdą już wszystkie pieniążki to oddam dług i wkleje rozliczenie ile dokładnie zostało.Możliwe że będzie więcej niż 30zł bo u Kini na bazarku jeszcze nic nie wiadomo:)Jeżeli zakupie coś dla psinki to zrobie fotkę i pokażę co a jak damy radę zaszczepić to pstryknę fotkę numerka:)Będę informowała na bieżąco;)

Pytanie za 100 punktów.Jaką karme lepiej kupić mała dobrej jakosci czy duzą marketówke (taką jak jadły dotychczas ewentualnie jakiś frieskies czy frolic itp).Ja nie wiem.Więcej taniej karmy to się dwa psy posilą ,mało dobrej karmy będzie tylko na raz albo na dwa razy.

martaslupsk

Post » Śro sty 20, 2010 23:32 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

martaslupsk pisze:Troszkę?????Wasza pomoc jest nieoceniona!!!!Bez waszego zaangażowania nie miałabym możliwości zrobić nic.JESTEŚCIE WSPANIALI!!!!!!DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA!!!!!Jak dojdą już wszystkie pieniążki to oddam dług i wkleje rozliczenie ile dokładnie zostało.Możliwe że będzie więcej niż 30zł bo u Kini na bazarku jeszcze nic nie wiadomo:)Jeżeli zakupie coś dla psinki to zrobie fotkę i pokażę co a jak damy radę zaszczepić to pstryknę fotkę numerka:)Będę informowała na bieżąco;)

Pytanie za 100 punktów.Jaką karme lepiej kupić mała dobrej jakosci czy duzą marketówke (taką jak jadły dotychczas ewentualnie jakiś frieskies czy frolic itp).Ja nie wiem.Więcej taniej karmy to się dwa psy posilą ,mało dobrej karmy będzie tylko na raz albo na dwa razy.

Martunia Chappi, Pedigree słabsza jakościowo ale ilośc większa i starczy na dłużej na dwa psiaki, ale jest jedno ale tej suni po operacji przydałaby sie lepsza karma na wzmocnienie... :1luvu: Dla Ciebie podziękowania za szybką akcję i pomoc dla pieska :1luvu: :ok: :piwa:

PearlRain

Post » Śro sty 20, 2010 23:36 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

ode mnie też poszła dycha :ok:
karma lepiej lepsza, bo mniej psina zje, wychodzi na to samo tak naprawdę, do tego mozna ryz gotowac z mięsem (serduszka drobiowe to 4 zl za kilo...)
bedzie się myslało
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro sty 20, 2010 23:48 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

http://allegro.pl/item893545676_bosch_my_friend_20kg_prezent_do_wyboru.htmla co myslicie o tej karmie?duzooo,w miare tanioooo i boshowska.......tylko czy lepsza od marketówki??? :roll:za ta cene chyba sie nie ma co spodziewac;p

martaslupsk

Post » Śro sty 20, 2010 23:56 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

nie znam się na psich karmach, ale Bosch koci nie jest najgorszy to i psi będzie ok :1luvu:

PearlRain

Post » Czw sty 21, 2010 0:02 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

moje psy lecą na purinie ale jadają mało suchej karmy bo gotuję im jedzonko dlatego nie wiem.Purina niby też jest w miarę ale i cena stosunkowo wyższa.A czy w ogóle jest sens zmieniać psom suchą karmę ,może lepiej kupić tą którą jedzą od lat (10kg za 19.99-dzisiaj specjalnie patrzyłam:P:Pmam lidla pod blokiem:P:P)a jako dodatek raz na jakiś czas jakąs dobra puchę np animonde dla psiaków.

martaslupsk

Post » Czw sty 21, 2010 1:34 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

Wiem co jeszcze by sie przydalo dla psiaków ale to już sprawa drugorzędna.jakby ktos przypadkiem miał psiaka i wymieniał mu legowisko to stare chetnie przyjmę dla Elzy i Hektorka.A może ktoś ma córkę nastolatke która powyrastała z ubrań??To tez bym chętnie przyjęła dla Dajany:)Tam się przyda dosłownie wszystko.W domu stoi ława ,krzesło i łóżko.Tyle widziałam nawet nie wiem czy Dajana ma biórko do odrabiania lekcji i przybory szkolne.Nie mam pojęcia a troche mi niezręcznie sie zapytac bo widzę że dziewczynka się wstydzi.ale to z czasem może coś sie zaradzi.Najważniejsze że psinka uratowana;)Jestem happy:):):)

A i bym zapomniała .Mąż mi dzisiaj powiedział jak wracaliśmy od nich ( on wie lepiej ,ja na tym osiedlu dopiero 3 lata mieszkam),że kilka lat temu w ich mieszkaniu wybuchł pożar.dzieci strażacy wynosili przez okna.Nie rozumiem dlaczego cały dobytek los zabiera rodzinie która i tak niewiele ma:(

martaslupsk

Post » Czw sty 21, 2010 6:46 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

Moja pomoc tak niewielka, że reszty z niej nic nie zostanie. :) Kup psiakom to co uważasz za słuszne.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw sty 21, 2010 9:10 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

Ja też uważam, że najlepiej kupić coś dla piesków lub je zaszczepić - może niech decyzję podejmie właściciel psiaków? Oby psinka szybko wróciła do zdrowia! :ok:
Mam nadzieję, że pieniądze zostaną dziś zaksięgowane :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw sty 21, 2010 12:01 Re: ELZA JUŻ NA OPERACJI DZIĘKI WAM!DZIĘKUJĘ ! FOTKI JUŻ SA

Marta, kup coś dla suni. A skoro ona jest na suchej karmie, to może lepiej kupic jakies mięso z puszki ??
Szczepienie też by się przydało, ale to póxniej jeszcze pomyslimy. Ewentualnie jakieś bazarki, czy coś. Teraz lepiej pomóc w wyżywieniu. A może zapytac TOZ, czy pomogą?
Co do ubrań, ja popatrze w szafie ;) Ile ona może mieć wzrostu, bo ja wysoka :P
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

[poprzednia][następna]