trawa11 pisze:kociczka39 pisze:Chyba ,że później,bo teraz to akurat leży doopą do mnie![]()
![]()
Ale dzienki,zrobię co każesz Cioteczko
w doopeczke tez może być
No dobra,dostała w plecki,a teraz sie odwróciła i dostała w usteczka buziaka

Moderator: Estraven
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:Chyba ,że później,bo teraz to akurat leży doopą do mnie![]()
![]()
w doopeczke tez może być
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:kociczka39 pisze:Chyba ,że później,bo teraz to akurat leży doopą do mnie![]()
![]()
w doopeczke tez może być
No dobra,dostała w plecki,a teraz sie odwróciła i dostała w usteczka buziaka
kociczka39 pisze:kinga w. pisze:kussad pisze:Trudno - dziś coś mi nie wychodzi - teraz cytat, wcześniej własny podpis - wieczorem poprawię Nadziejkę
Faktycznie zrobiło Ci się awaryjnie - spokojnie sobie odrobisz.
Spoko,damy radę i z tym:
kussad pisze:
Najśmieszniejsze że to ja uczyłam różne Koleżanki jak się robi taki podlinkowany napis a dziś w pracy miałam zaćmienie... i wszystko mi się psuło![]()
Laptopek też niewiele da - ja wiecznie czekam na swoją kolej bo... skaner jest podłączony do stacjonarnego komputera a wszystko moje jest w nim
kociczka39 pisze:Nieraz tak jest,ja ostatnio miałam dylemat z podpisem.Zapomniałam,jak się robi,żeby sam napis przerzucał do wątku i kombinowałam metodą prób i błędów,ale jakos poszło i Tyskie mam zaznaczone
Spoko,to poczekamy sobie Ewuś
kociczka39 pisze:Nieraz tak jest,ja ostatnio miałam dylemat z podpisem.Zapomniałam,jak się robi,żeby sam napis przerzucał do wątku i kombinowałam metodą prób i błędów,ale jakos poszło i Tyskie mam zaznaczone
kalair pisze:kociczka39 pisze:Nieraz tak jest,ja ostatnio miałam dylemat z podpisem.Zapomniałam,jak się robi,żeby sam napis przerzucał do wątku i kombinowałam metodą prób i błędów,ale jakos poszło i Tyskie mam zaznaczone
Ja nie umiem do dzisiaj.![]()
[url=http://tiny.pl/hmh97][b][size=200][color=#0000FF]TYSKIE MRUCZKI CZEKAJĄ NA POMOC[/b][/color][/size][/url]
[URL=http://tiny.pl/hmd21][b][color=#FF0000][size=150]SZYLKRETKI SĄ PIĘKNE[/size][/color][/b][/url]
kalair pisze:Wow! Znaczy kod mam wkleić? Pod zdjęciem?
kalair pisze:Mam, o! Na razie niech zostanie!Dzięki, a koteczki też są.
![]()
Buźka!
kociczka39 pisze:kalair pisze:Mam, o! Na razie niech zostanie!Dzięki, a koteczki też są.
![]()
Buźka!
Ooo hehe,nawet fajnie to wygląda hehe
Ależ nie ma problema![]()
kussad pisze:Ja pisałm instrukcje tak:
Ćwiczyłyśmy tworzenie podlinkowanego napisu na wątku viewtopic.php?f=13&t=105533&start=30 i to były moje instrukcje:
Czyli piszesz:
[url=…………….tutaj link][………….napis[/url] całość możesz zaznaczyć jaką chcesz wielkość.………….
[url = viewtopic.php?f=20&t=106163][bazarek dla Maniusia[/url]
w górnym wierszu usuń [
w dolnym po url wstawiłam spację żebyś zobaczyła jak wygląda taki link - gdy ja usuniesz powinien pojawić się napis. Możesz zmienić wielkość - zaznacz całość i oznacz odpowiednią wielkość.
nie znam jeszcze drugiego pełnego linka do bazarku...
…………..
Po url= przekopiuj adres, który widzisz góry - ten http://... na końcu to co było czyli 105960][bazarek dla Maniusia[/url]
//////////
Muszę potrenować zmianę koloru. Zaznaczenie niezbyt mi działa też próbowałam wpisanie symbolu koloru. Czerwony kolor czytałam że jest zastrzeżony dla sytuacji alarmowych więc próbuję wstawić inny.
Przyglądnę się dokładniej Twojej instrukcji i może tam znajdę różnicę...
Takiego kodu w ramce, żeby się nie wyświetlił też nie umiem wkleić![]()
Muszę kończyć składanie wizyt bo nie zdążę zrobić tego po co włączyłam komputer...wyliczenia w Excellu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 174 gości